VIRIKESETELI® ELI LIIKUNTA- JA KULTTUURISETELI 

Virikeseteli® on yhdistetty liikuntaseteli sekä kulttuuriseteli, jolla voi maksaa palveluja 6000 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa. Virikeseteli® on 5 € tai 10 € arvoinen.

Miksi liikunta- ja kulttuurietu?

 • Jo 87 % yrityksistä tarjoaa henkilöstölleen liikuntaetua tavalla tai toisella. 
 • Työnantajan taloudellisesti tukema virkistysetu motivoi ja sitouttaa työntekijöitäsi
 • Myös työnantajamaineesi vahvistuu edun tarjoamisen myötä.
 • Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteleitä voi käyttää 6000 paikassa ympäri Suomen ja verkosto laajenee jatkuvasti
 • Työnantaja voi tarjota liikuntaetua liikuntaseteleillä tai muilla maksuvälineillä jokaiselle työntekijälle 400 € vuodessa. Tästä edusta henkilön ei tarvitse maksaa veroa.
 • Lisäksi sinä työnantajana voit vähentää edun verotuksessa.
 • Lue artikkeli henkilöstöliikunnan tukemisen hyödyistä

Kysyimme asiakkailtamme, mitä mieltä he ovat uudesta setelien toimituspalvelustamme. Saimme paljon positiivista ja avointa palautetta. Voit lukea tuloksista tarkemmin täältä.
 


Näin tilaat liikunta- ja kulttuuriseteleitä:

 • Täytä ensin rekisteröitymislomake.
 • Saat sähköpostitse asiakasnumeron, jolla voit tilata seteleitä haluamasi määrän. Seteleitä on kahta arvoa; 5 € sekä 10 €.
 • Maksa tilauksesi esimerkiksi verkkopankissa tilauksen yhteydessä, näin saat setelit käyttöösi muutaman päivän kuluessa.
 • Toimitamme setelit halutessasi suoraan yrityksesi toimipisteeseen.

Rekisteröidy asiakkaaksi  Tilaa Virikeseteleitä     

Virikeseteli® -palvelun yleiset ehdot
Virikeseteli® hinnasto ja tilaaminen
 


Edun voi tarjota myös liikunta- ja kulttuurikortilla

Ticket Virike®  on sirukortti liikunta- ja kurlttuuriedun tarjoamiseen. Kortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. 

Ticket Duo® puolestaan on sirukortti, joka sisältää kaksi tiliä; yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Voit siis tarjota henkilöstöllesi sekä lounas- että liikuntaedun yhdellä kätevällä kortilla. 
 


 

Voimmeko auttaa?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista tai tarvitsetko apua rekisteröintilomakkeen täyttämisessä? Autamme sinua mielellämme. Täytä vain alla oleva yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä.

* Kaikki kohdat ovat pakollisia.
 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.