TICKET TRANSPORT® - TUE KESTÄVÄÄ TYÖMATKUSTAMISTA! 

Ticket Transport® on nykyaikainen vaihtoehto työmatkaedun tarjoamiseen. Sirullinen matkakortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. Ticket Transport® on työsuhdematkalippu kortilla. Matkakortti on kätevä tapa edistää kestävää liikkumista ja se on myös houkutteleva henkilöstöetu. Kortti käy maksuvälineenä R-kioskeilla ja Matkahuollossa. 

Ticket Transport® kortin avulla tarjoat työntekijöillesi verohelpotetun työmatkaedun nykyaikaisella sirukortilla. Työnantajan taloudellisesti tukema työmatkaetu motivoi ja sitouttaa työntekijöitäsi.

Edenredin Ticket Transport® -kortilla työsuhdematkaetu

Ticket Transport® on prepaid-maksukortti, joka toimii luottokortin tapaan. Tälle henkilöstöetukortille sinä työnantajana lataat etua verkossa Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun kautta. Korttia veloitetaan aina maksun todellisen summan mukaisesti.

Tilaa Ticket Transport®

Ticket-korttihinnasto

Miksi Ticket Transport® -kortti? 

 • Työnantaja voi tarjota verohelpotetun työmatkaedun yhdellä nykyaikaisella matkakortilla

 • Työsuhdematkalippu kortilla on kustannustehokas ratkaisu – työnantajan aikaa ja kustannuksia säästävä

 • Edenredillä on kattavin palveluverkosto, joka laajenee entisestään

 • Ticket Transport® -kortteja ja saldotilauksia voi hallinnoida helposti Edenredin Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun avulla

 • Ticket® On-the-Web työkalusta työnantaja saa kaikki tarpeelliset raportit, kuten saldoraportin palkkahallinnolle.

Tärkeää tietoa työnantajille Ticket Transport® -kortista ja työsuhdematkaedusta:

 • Verovapaa etu: 1 € - 300 €/vuosi sekä 751 € - 3 400 €/ vuosi

 • Verotettavaa 301 € - 750 € / vuosi

 • Kortti tarjoaa kiistattomat säästöt verrattuna seteleiden käsittelyyn ja jakamiseen

 • Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin kauppiaalla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia aterioita tai palveluita.

 • Kortti käy R-kioskeilla ja Matkahuollossa

 • Kortilla ei voi maksaa verkkokaupoissa.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista tai tarvitsetko apua sopimuslomakkeen täyttämisessä? Autamme sinua mielellämme. Täytä vain alla oleva yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä.

* Kaikki kohdat ovat pakollisia.
 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.