TICKET VIRIKE® - ELÄMYKSIÄ JA HYVINVOINTIA LIIKUNTA- JA KULTTUURIKORTILLA

Ticket Virike® -kortti (aiemmin TIcket Mind&Body®) on Suomen laajimmin hyväksytty liikunta- ja kulttuurietukortti. Ticket Virike® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. Sillä voi maksaa 6000 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja. Ticket Virike® -kortissa on samassa sekä liikuntakortti että kulttuurikortti. 
Liikuntaetu ja kulttuurietu Ticket Mind&Body® -kortilla

Ticket Virike® kortti on prepaid-maksukortti, joka toimii luottokortin tapaan. Tälle henkilöstöetukortille sinä työnantajana lataat etua verkossa Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun kautta. Myös työntekijäsi voivat ladata korteille saldoa MyEdenred-palvelun avulla. Korttia veloitetaan aina palvelun todellisen summan mukaisesti.
 

Tilaa Ticket Virike®

Ticket-korttihinnasto


Halutessasi voit tarjota myös pelkän liikuntaedun työntekijöillesi kätevästi Ticket Virike® -kortilla. Kortti on helppokäyttöinen ja käy kattavasti 6000 liikuntapaikassa ympäri Suomea.  Kysy meiltä lisää!
 

Miksi Ticket Virike® -kortti?

 • Työnantajan tarjoama verohelpotettu liikuntaetu ja kulttuurietu yhdellä nykyaikaisella kortilla

 • Käyttämätön liikunta- ja kulttuurisaldo palautuu työnantajan vapaaseen käyttöön

 • Virikekortti on kustannustehokas ratkaisu – työnantajan aikaa ja kustannuksia säästävä
 • Kortin käyttäjät voivat maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluita myös matkapuhelimella! Lue lisää mobiilimaksamisesta.
 • Edenredillä on kattavin palveluverkosto, joka laajenee entisestään

 • Ticket Virike® -kortteja ja saldotilauksia voi hallinnoida helposti Edenredin Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun avulla

 • Ticket® On-the-Web työkalusta työnantaja saa kaikki tarpeelliset raportit, kuten saldoraportin palkkahallinnolle.

Tärkeää tietoa työnantajille:

 • Verovapaa etu 400 € vuodessa; työnantaja voi vähentää edun verotuksessa ja työntekijälle etu on verovapaata

 • Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja

 • Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin kauppiaalla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia aterioita tai palveluita.

 • Virikekortilla ei voi maksaa verkkokaupoissa
 • Ticket Virike® kortilla työnantaja voi halutessaan kohdentaa etuuden pelkästään liikunta-aktiviteetteihin.


Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin liikunta- ja kulttuuriedusta.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista tai tarvitsetko apua sopimuslomakkeen täyttämisessä? Autamme sinua mielellämme. Täytä vain alla oleva yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä.

* Kaikki kohdat ovat pakollisia.
 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.