Henkilöstöedut ovat edullinen tapa lisätä henkilöstön työhyvinvointia ja sitoutumista sekä parantaa työnantajamielikuvaa. 

Työnantajan taloudellisesti tukema liikunnan ja kulttuurin harrastaminen vapaa-ajalla sekä terveellinen lounas työajalla vaikuttavat merkittävästi henkilöstösi työhyvinvointiin. Hyvinvoiva työyhteisö jaksaa paremmin, joka puolestaan lisää yrityksenne tuottavuutta. Laadukkaat ja monipuoliset työsuhde-edut ovat niin työnantajan kuin työntekijänkin etu.

Edenrediltä saat välineet lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työmatkaedun helppoon tarjoamiseen työntekijöille. Delicard-lahjakortilla voit puolestaan palkita työntekijöitäsi tai muistaa yhteistyökumppaneitasi.

LISÄÄ TYÖHYVINVOINTIA HENKILÖSTÖEDUILLA


Lataa Edenredin etujen opas

TUTUSTU KORTINHALTIJAN OPPAASEEN
 

Näin otat edut käyttöön

1. Valitse, haluatko tarjota edut kortilla vai seteleinä

2. Täytä rekisteröitymislomake

3. Lähetämme sähköpostitse tunnuksesi, joilla voit tilata kortit tai setelit verkossa

4. Toimitamme setelit tai kortit vaikkapa suoraan toimistollesi 

Lounasetu

Edenredin lounasedun maksuvälineisiin kuuluu kaksi korttia ja yksi seteli;  Edenred-kortti (aiemmin Ticket Duo®) ja Ticket Lounas® -kortti sekä Lounasseteli. Edenred-kortti yhdistää kaksi etua; sille voi ladata sekä lounas- että liikunta- ja kulttuurietua. Voit hankkia Edenred-kortit, vaikka et heti ottaisikaan molempia etuja käyttöön. Et maksa käyttämättömästä edusta mitään. Lounaskorttiratkaisuihin sisältyy automaattisesti mobiilimaksuvaihtoehto eli maksuvälineenä voidaan käyttää sekä korttia että matkapuhelinta.


Lounasseteleitä on myynnissä neljää eri arvoa välillä 10,40 €-8,70 €. Valitse tilausvaiheessa yrityksellesi sopivin seteliarvo.


96 %25 työnantajista pitää lounasetua tärkeänä │EdenredLounasedusta hyötyvät sekä työnantaja että työntekijä. Sen lisäksi, että edun tarjoaminen edistää työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta sekä parantaa työnantajamielikuvaa, työnantaja voi vähentää edun verotuksessa.

Työntekijä hyötyy lounasedusta joko palkankorotukseen verrattavana luontoisetuna tai lounasvähennyksenä, jolloin työntekijän palkasta pidätetään lounasedun verotusarvo 75 %.

Lue lisää lounasedun verotuksesta.
 
Lue artikkeli lounaan merkityksestä henkilöstön hyvinvoinnin ja tehokkuuden lisäämisessä. 

Verkosta tilattuna Edenred -korttien käyttöönotto -25%.

Haluan tilata kortteja  Haluan tilata lounasseteleitä  

 

Edenred-kortilla työntekijät lounastavat ja nauttivat liikunnasta ja kulttuurista │Edenred

Edenred-kortti
Perinteinen Lounasseteli™ on helppo tapa tarjota työntekijöille virkistävä lounas │Edenred

Ticket Lounas®
Perinteinen Lounasseteli™ on helppo tapa tarjota työntekijöille virkistävä lounas │Edenred
Lounasseteli™Katso esittelyvideo lounasetukortistamme:


 

Liikunta- ja kulttuurietu

87 % työnantajista tarjoaa henkilöstölleen liikuntaetua. Liikuntaedun tarjoaminen työntekijöille on merkittävästi lisääntynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Liikuntaseteli tai vastaava maksuväline on käytössä yli 70 % työpaikoista. Tutustu artikkeliin henkilöstöliikunnan eduista.

Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineisiin kuuluu kaksi korttia ja yksi seteli; Edenred- kortti (aiemmin Ticket Duo®), Ticket Virike®-kortti sekä Virikeseteli®. Edenred-kortti yhdistää kaksi etua; sille voi ladata sekä lounas- että liikunta- ja kulttuurietua tai halutessa vain pelkästään toista etua.  Liikunta- ja kulttuurikorttiratkaisuihin sisältyy automaattisesti mobiilimaksuvaihtoehto eli maksuvälineenä voidaan käyttää sekä korttia että matkapuhelinta.

Lue lisää liikunta- ja kulttuuriedun verotuksesta.  
Katso esittelyvideo liikunta- ja kulttuurietukortistamme:


 

Haluan tilata virikekortteja  Haluan tilata virikeseteleitä  

Työmatkaetu

Edenred tarjoaa myös työmatkaedulle ratkaisun, Ticket Transport® -kortin. Työnantajan työntekijöilleen hankkima matkaetu on kätevä tapa edistää kestävää liikkumista ja se on myös houkutteleva henkilöstöetu.

Etu on verovapaata 300 euroon asti. Lisäksi se on verovapaata tuloa 751 euron ylittävältä osalta 3 400 euroon asti. Veroa maksetaan siis 301-750 euron välil
lä.
 
Kodin ja työpaikan väliset matkat vaikuttavat arjen sujuvuuteen ja sitä kautta hyvinvointiin. Etu on tarkoitettu pääasiassa asunnon ja työpaikan välisiin matkoihin, mutta sitä voi käyttää myös vapaa-ajan matkoilla.


Lue lisää työmatkaedun verotuksesta. 

 
 

Haluan tilata kortteja

Delicard

Edenredin valikoimasta löytyy myös Delicard-lahjakortti, joka on oiva tapa kannustaa ja palkita työntekijöitä sekä sitouttaa hyviä asiakkaita. Laajasta Delicard-valikoimasta löytyy varmasti sopiva lahjakortti jokaiseen makuun. Valmiiksi teemoitettujen lahjakorttien valikoimasta vastaanottaja voi itse poimia haluamansa tuotteet.
 

Kaikki lahjakortit saa viimeisteltyä persoonallisella tervehdyksellä ja yrityksen logolla. Lisäksi jokaisen kortin saa sähköisenä eDelicard-lahjakorttina.

 

* Taloustutkimuksen Edenred Finlandille syksyllä 2014 toteuttama tutkimus työnantajien, työntekijöiden ja ravintoloiden mielipiteistä koskien lounasetua. Vastaajat: 1368 työntekijää, 557 HR-eduista päättävää sekä 410 ravintoloitsijaa.

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.