Henkilöstöedut ovat edullinen tapa lisätä henkilöstön työhyvinvointia ja sitoutumista sekä parantaa työnantajamielikuvaa. Tarjoa henkilöstöllesi lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työmatkaetu. 

TARJOA TYÖNTEKIJÖILLESI EDENREDIN TYÖSUHDE-ETUJA! 

 

Työnantajana sinun kannattaa tarjota työntekijöillesi Edenredin työsuhde-etuja, sillä siitä on rahallista etua. Lisäksi saat verohelpotuksia etujen tarjoamisesta sekä parannat yrityksenne kilpailukykyä ja vahvistat positiivisesti yrityksenne työnantajakuvaa. 
 

98 %25 työnantajista uskoo lounaan nostavan työtehoa │Edenred

Mietitkö miksi työsuhde-etuja kannattaa tarjota työntekijöillesi? ja miksi sinun tulisi valita yhteistyökumppaniksesi Edenred?

 • Kortit, henkilöstöetusetelit sekä mobiilimaksutapa ovat suosittuja ja laajasti käytettyjä maksuvälineitä, joita jo yli 300 000 työntekijää käyttää Suomessa
 • Edenredillä on kattavin ja alati laajeneva käyttökohdeverkosto, jolloin maksuvälineitä voi käyttää laajasti ympäri Suomen
 • Työntekijät arvostavat Edenredin työsuhde-etuja
 • Yritys voi vähentää kustannukset verotuksessa. Lue lisää lounasedun verotuksesta.
 • Ainutlaatuinen korttien hallinnointityökalu Ticket® On-the-Web säästää aikaa ja vaivaa
 • Edenred on turvallinen ja luotettava kumppani – Edenredillä on pitkä kokemus työsuhde-etujen saralla.
 Haluan tarjota Edenredin työsuhde-etuja työntekijöilleni, miten toimin?

1. Valitse, haluatko kortin vai seteleitä

Edenred-kortti on yhdistelmäkortti, jolle voi ladata lounasetua tai liikunta- ja kulttuurietua tai molempia! Yhdistelmäkortti kannattaa valita, vaikka yrityksesi ottaisi aluksi käyttöön vain toisen eduista. Et maksa käyttämättömästä edusta mitään ja voit ottaa toisen edun myöhemmin käyttöön ilman kortinvaihtoa.

Verkosta tilattuna Edenred-korttien käyttöönotto -25%.  Hinnasto 

Valikoimaamme kuuluvat myös perinteiset paperiset Lounassetelit eli lounarit sekä Virikesetelit (Virikeseteli on Edenredin liikunta- ja kulttuurisetelin nimi).
Lounassetelihinnasto  Virikesetelihinnasto

2. Täytä rekisteröitymislomake

3. Lähetämme sinulle sähköpostitse tilaustunnukset 

Tilaa kortit tai setelit kätevästi verkosta vaikkapa suoraan toimistollesi.Työsuhde-etuja korteilla
 

Työsuhde-etuja seteleillä
 
Lounasetu:
Edenred-kortti tai Ticket Lounas®
sis. mobiilimaksun
Lounasetu:
Lounasseteli
Liikunta- ja kulttuurietu:
Edenred-kortti tai Ticket Virike®
sis. mobiilimaksun
Liikunta- ja kulttuurietu:
Virikeseteli®
Työsuhdematkaetu:
Ticket Transport®
 

Haluan tilata kortteja
 

Haluan tilata seteleitä
 

Lataa Edenredin etujen opas

TUTUSTU KORTINHALTIJAN OPPAASEEN


 

Setelivalikoimamme 

Lounasseteleillä työntekijäsi voivat maksaa työaikaisen ruokailunsa ja Virikeseteleillä nauttia liikunnasta ja kulttuurista vapaa-ajalla. Edenredin maksuvälineet käyvät yli 14 000 ruokapaikassa ja 6000 liikunta- ja kulttuurikohteessa.

Voit valita henkilöstöllesi sopivimman seuraavista seteliarvoista:Virikeseteleitä on kahta arvoa, voit valita joko 5 € tai 10 € seteleitä.

Tilaa seteleitä

Tammikuussa kysyimme asiakkailtamme, mitä mieltä he ovat uudesta setelien toimituspalvelustamme. Saimme paljon positiivista ja avointa palautetta. Voit lukea tuloksista tarkemmin täältä.Yhteystietoja


Askarruttaako vielä jokin asia kortteihin ja seteleihin liittyen? Voit aina ottaa suoraan yhteyttä Edenredin yritystiimiin, josta saat apua kaikissa työsuhde-etuihin liittyvissä asioissa – Etujen valinnassa ja tuotteiden tilaamisessa.
 
Ota yhteyttä 

Tärkeitä linkkejä ja materiaalia työnantajalle 

 1. Ota henkilöstöetukortit käyttöön yrityksessänne
 2. Siirry Ticket® On-the-Web palveluun
 3. Tilaa lounasseteleitä ja virikeseteleitä
 4. Tutustu Lounasseteli™ hinnastoon ja tilaamiseen
 5. Tutustu Virikeseteli® hinnastoon ja tilaamiseen
 6. Tutustu työpäiväkalenteriin
 7. Lähetä selvityspyyntö - setelilähetys
 8. Lounasseteli-palvelun yleiset ehdot
 9. Virikeseteli-palvelun yleiset ehdot
 10. Korttiasiakkaiden yleiset ehdot


* Taloustutkimuksen Edenred Finlandille syksyllä 2014 toteuttama tutkimus työnantajien, työntekijöiden ja ravintoloiden mielipiteistä koskien lounasetua. Vastaajat: 1368 työntekijää, 557 HR-eduista päättävää sekä 410 ravintoloitsijaa.

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.