Edenredin tehokkaista työsuhde-etujen maksuratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat, joita on jo yli 21 000. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat henkilöstöetukortit, Lounasseteli™ ja Virikeseteli® sekä herkku- ja designlahjakortti. Yli 300 000 työntekijää Suomessa käyttää maksuvälineitämme.

PALVELUNTARJOAJA - OLE OSA KOKO SUOMEN KATTAVAA VERKOSTOA! 

Tiesitkö, että Edenredin lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineitä käyttää yli sata tuhatta työntekijää päivittäin? Kun hyväksyt Edenredin maksuvälineet, kasvatat samalla myös vaivattomasti liiketoimintaasi. Maksuvälineiden tilitys on helppoa ja takaisinmaksu nopeaa. 

Liity lounasverkostoon    

Liity liikunta- ja kulttuuriverkostoon


Halutessasi voit käyttää myös Edenredin markkinointikanavia kuten kortinhaltijoiden mobiilisovellusta ja uutiskirjettä.

Edenredin kumppanina käytössäsi on Kumppani-portaali, johon on koottu kaikki tarvitsemasi toiminnot.  Portaalista löydät helposti esimerkiksi tarvittavat raportit kirjanpitoon, voit tilata arvoseteleillesi aikaa ja rahaa säästävän noutopalvelun sekä päivittää yrityksesi tietoja.

Edenredin työsuhde-etujen maksuvälineet pähkinänkuoressa


 

Lounasetu

Edenredin lounasedun maksuvälineisiin kuuluu kaksi korttia ja yksi seteli; Ticket Lounas® -kortti ja Edenred-kortti (aiemmin Ticket Duo®) sekä Lounasseteli. Kortinhaltijat voivat maksaa lounaansa myös mobiilisti. Edenredin mobiilimaksu ei vaadi lisälaitteita tai kassaintegraatiota, sinun tulee vain rekisteröityä Kumppani-portaaliimme voidaksesi alkaa ottaa vastaan mobiilimaksuja. Mobiiliverkostoon liittyminen tuo ravintolallesi myös lisää näkyvyyttä, sillä kun rekisteröidyt uuteen Kumppani-portaaliin, tulee ravintolasi nimi näkyviin Edenredin asiakkaiden mobiilisovellukseen.  Lue lisää mobiilimaksusta täällä. 

Maksuvälineet on tarkoitettu vain aterioiden maksamiseen ja niillä ei voi maksaa hyödykkeitä, alkoholia, tupakkaa, elintarvikkeita, eineksiä tai valmiita teollisesti pakattuja ruokia.

Lounasedun maksuvälineisiin sovelletaan ohjeita A26/200/2013 Luontois- ja henkilökuntaetujen hankkiminen kohdennetuilla maksuvälineillä sekä A112/200/2013 Luontoisedut verotuksessa. Lue lisää.

Ticket Lounas® -kortilla terveellinen lounas │Edenred

Ticket Lounas®
Ticket Duo® -kortilla lounasta, liikunta ja kulttuuria │Edenred

Edenred-kortti
Perinteisellä Lounassetelillä virkistävä lounas │Edenred
Lounasseteli™

Tutustuthan ateria- sekä liikunta- ja kulttuuripalveluiden sopimusehtoihin sekä hinnastoon


 

Liikunta- ja kulttuurietu

Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineisiin kuuluu kaksi korttia ja yksi seteli; Ticket Virike® -kortti, Edenred-kortti (aiemmin Ticket Duo®) sekä Virikeseteli®Kortinhaltijat voivat maksaa myös mobiilisti. Edenredin mobiilimaksu ei vaadi lisälaitteita tai kassaintegraatiota, sinun tulee vain rekisteröityä Kumppani-portaaliimme voidaksesi alkaa ottaa vastaan mobiilimaksuja. Mobiiliverkostoon liittyminen tuo ravintolallesi myös lisää näkyvyyttä, sillä kun rekisteröidyt uuteen Kumppani-portaaliin, tulee ravintolasi nimi näkyviin Edenredin asiakkaiden mobiilisovellukseen.  Lue lisää mobiilimaksusta täällä

Maksuvälineillä ei voi ostaa tavaraa, ja ostettavan palvelun tulee olla sellainen, joka verolainsäädännössä hyväksytään veroedun piiriin.

Liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineisiin sovelletaan ohjeita A26/200/2013 Luontois- ja henkilökuntaetujen hankkiminen kohdennetuilla maksuvälineillä sekä 1848/31/2008 Työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta verovapaana etuna. Lue lisää.

 

Tutustuthan ateria- sekä liikunta- ja kulttuuripalveluiden sopimusehtoihin sekä hinnastoon


 

Työmatkaetu

Edenred tarjoaa myös työmatkaedulle digitaalisen ratkaisun, Ticket Transport® -kortin. Ticket Transport®-kortilla voi maksaa vain henkilökohtaisia matkalippuja, ei haltijakohtaisia arvolippuja.

Ticket Transport® -kortilla työsuhdematkaetu │Edenred
       Ticket Transport®
   
 

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.