Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti. 

EDUNSAAJA - MONIPUOLISET TYÖSUHDE-EDUT EDENREDILTÄ

 

Lounasetu

Edenredin lounasedun maksuvälineisiin kuuluu kaksi korttia ja yksi seteli; Ticket Lounas® -kortti ja Edenred-kortti (aiemmin Ticket Duo®) sekä Lounasseteli™. Kortteihin sisältyy myös mobiilimaksumahdollisuus eli voit maksaa kortin lisäksi myös matkapuhelimellasi.

93 %25 työntekijöistä uskoo lounastauon nostavan työtehokkuutta

Korteilla ja Lounasseteleillä voi maksaa yli 14 000 palveluverkostoon kuuluvassa ruokapaikassa eri puolella Suomea. Verkostoon kuuluu ravintoloita, henkilöstöravintoloita, kahviloita, pizzerioita, pikaruokaravintoloita ja grillejä. Myös jotkut päivittäistavarakaupat tarjoavat palvelutiskiltä annosteltavia aterioita. Aterioiksi katsotaan myös salaattiannokset, kevyemmät lounastarkoitukseen valmistetut ruuat (esim. täytetyt patongit, grilliruuat), tarjoilupisteestä annosteltavat ja mukaan otettavat annokset. Lounasedun piiriin ei kuulu hyödykkeet, tupakka, alkoholi, elintarvikkeet, einekset eikä valmiit teollisesti pakatut ruuat.

Lounasetu on henkilökohtainen työsuhde-etu.

Lounasetukortilla maksetaan aina tasan palvelun summa. Verohallinto määrittää vuosittaiset ostorajat lounasedulle, vuonna 2018 minimiraja on 6,50 € ja maksimiraja 10,40 €. Lounasetukorteilla voi myös maksaa alle 6,50 € aterioita. Tällöin Edenred joutuu kuitenkin veloittamaan kortinhaltijalta Verohallinnon asettaman vähimmäismäärän 6,50 € ja alkuperäisen ostoksen summan erotuksen palvelumaksuna.

Lounasedun maksuvälineisiin sovelletaan ohjeita A26/200/2013 Luontois- ja henkilökuntaetujen hankkiminen kohdennetuilla maksuvälineillä sekä A112/200/2013 Luontoisedut verotuksessa. Lue lisää.

Ticket Lounas® -kortilla terveellinen lounas │Edenred
Ticket Lounas®

Edenred-kortti

Lounasseteli™
 


 

Liikunta- ja kulttuurietu

Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineisiin kuuluu kaksi korttia ja yksi seteli; Ticket Virike® -kortti, ja Edenred-kortti (aiemmin Ticket Duo®) sekä Virikeseteli®. Kortteihin sisältyy myös mobiilimaksumahdollisuus eli voit maksaa kortilla tai matkapuhelimellasi.

Työnantajan tarjoama työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on säädetty verovapaaksi eduksi. Omaehtoisen kulttuuri- ja liikuntatoimintana annettavan edun verovapaa enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa. Liiku ja harrasta kulttuuria vapaa-ajalla valitsemallasi tavalla! Ticket Virike®-, ja Ticket Duo® -kortti sekä Virikeseteli toimivat maksuvälineinä 6000 liikunta- ja kulttuuripaikassa.

Liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineisiin sovelletaan ohjeita A26/200/2013 Luontois- ja henkilökuntaetujen hankkiminen kohdennetuilla maksuvälineillä sekä 1848/31/2008 Työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta verovapaana etuna. Lue lisää.

 

 

Työmatkaetu

Edenred tarjoaa myös työmatkaedulle digitaalisen ratkaisun, Ticket Transport® -kortin. Työnantajan työntekijöilleen hankkima työmatkaetu on kätevä tapa edistää kestävää liikkumista ja se on myös houkutteleva henkilöstöetu.

Työmatkalippu on verovapaata 300 euroon asti. Lisäksi työmatkalippu on verovapaata tuloa 751 euron ylittävältä osalta 3 400 euroon asti. Veroa maksetaan siis 301-750 euron välillä.
 
Kodin ja työpaikan väliset matkat vaikuttavat arjen sujuvuuteen ja sitä kautta hyvinvointiin. Etu on tarkoitettu pääasiassa asunnon ja työpaikan välisiin matkoihin, mutta sitä voi käyttää myös vapaa-ajan matkoilla.

Ticket Transport® -kortilla työsuhdematkaetu
       Ticket Transport®
   
 

 

* Taloustutkimuksen Edenred Finlandille syksyllä 2014 toteuttama tutkimus työnantajien, työntekijöiden ja ravintoloiden mielipiteistä koskien lounasetua. Vastaajat: 1368 työntekijää, 557 HR-eduista päättävää sekä 410 ravintoloitsijaa.

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.