Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Näistä ratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti.

TERVETULOA KÄYTTÄMÄÄN HENKILÖSTÖETUJA


TUTUSTU KORTINHALTIJAN OPPAASEEN


Aktivoi henkilöstöetukorttisi

Sinun tulee aktivoida korttisi, jotta pääset hyödyntämään työsuhde-etuasi. 

Näin aktivoit korttisi:

 1. Lataa MyEdenred-sovellus sovelluskaupastasi tai mene osoitteeseen www.myedenred.fi
 2. Valitse MyEdenredissä "Rekisteröidy ja aktivoi kortti"
 3. Syötä korttisi sarjanumero kortin kääntöpuolelta
 4. Vahvista aktivointi syöttämällä henkilötunnuksesi
 5. Valmis, kortti on aktivoitu!

MyEdenred-palvelu

Kirjaudu palveluun ja päivitä ensin yhteystietosi. Tämän jälkeen voit:
 • Tarkastaa saldosi 
 • Seurata maksuhistoriaasi
 • Ladata itse saldoa (jos työnantajasi sallii toiminnon)
 • Maksaa puhelimella

HUOM! Et tarvitse PIN-koodia maksamiseen, sillä maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoittamalla kuitti. 

Etsi käyttöpaikkoja

Liikunta- ja kulttuurietua voit käyttää 6000 kohteessa ja lounasetua yli 14 000 ruokapaikassa. Käyttökohteet löydät helposti hakukoneen kautta. 

käyttökohdehakuun

 


 

Lataa itse saldoa kortillesi

Voit ladata kortillesi saldoa MyEdenred-palvelussa, jos työnantajasi on sallinut toiminnon. Kirjaudu MyEdenrediin ja lataa saldoa "Tee latauspyyntö" -painikkeella saldonäkymässä. 


 

Muuta tärkeää tietoa edunsaajille

 • Ticket-korteilla maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoittamalla kuitti.

 • Aktivoinnin jälkeen kortti on käyttövalmis, mutta voit maksaa kortilla vasta kun työnantaja on ladannut kortille saldoa. Tilisi saldon näet MyEdenred-palvelusta.

 • Kadonneen kortin voi kuolettaa ilmoittamalla asiasta yrityksesi henkilöstöasioita hoitavalle taholle tai ottamalla yhteyttä Edenredin asiakaspalveluun.
 • Verohallinto määrittää vuosittaiset ostorajat lounasedulle. Vuonna 2018 minimiraja on 6,50 € ja maksimiraja 10,40 €. Ticket-lounasetukorteilla voi myös maksaa alle 6,50 € aterioita, mutta tällöin Edenred joutuu kuitenkin veloittamaan kortinhaltijalta Verohallinnon asettaman vähimmäismäärän 6,50 € ja alkuperäisen ostoksen summan erotuksen palvelumaksuna. Jos lounas taas maksaa enemmän kuin 10,40 €, tulee ylimenevä osa maksaa jollain muulla maksuvälineellä.

Askarruttaako jokin asia kortin käytössä? Tutustuthan usein kysyttyihin kysymyksiin
Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä
Edenredin Asiakaspalveluun, josta saat  apua kortteihin ja seteleihin liittyvissä asioissa.
 


Tutustu Tauon paikkaan

Tauon paikka -blogista löydät ajankohtaisia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin liittyviä artikkeleja sekä herkullisia juttuja lounaspaikoista. Käy kurkkaamassa!

Tauon paikkaan
 


Tärkeitä linkkejä ja materiaalia edunsaajalle 

MyEdenred-palveluun

Kortinhaltijan oppaaseen


 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.