PALVELUNTARJOAJA - OTA VASTAAN TICKET VIRIKE® (MIND&BODY®) -KORTTI MAKSUVÄLINEENÄ

Ticket Virike® -kortti on Suomen laajimmin hyväksytty liikunta- ja kulttuurietukortti. Virike® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Virike®-kortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Sillä voi maksaa 6000 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja.

Liikuntaetu ja kulttuurietu Edenredin Ticket Mind&Body® -kortillaTicket Virike® on prepaid-maksukortti, joka toimii luottokortin tapaan. Virikekortti on henkilökohtainen ja kortinhaltija voi maksaa sillä ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Virikekortissa on sekä liikuntaetu että kulttuurietu.

 
Voit ottaa vastaan Ticket Virike® -korttimaksuja liittymällä Edenredin palveluverkostoon. Sinun tulee vain kerran tehdä sopimus liittymisestäsi, niin voit ottaa vastaan kaikkia Edenredin tuotteita - kortteja ja seteleitä.

Liity palveluverkostoomme

Sopimusehdot virikepalveluille
 

Miksi palveluntarjoajat ovat liittyneet mukaan palveluverkostoon:

 • Ticket-kortit ovat suosittuja ja laajasti käytettyjä maksuvälineitä Suomessa

 • Hyväksymällä Ticket-kortin maksuvälineenä kasvatat asiakkaiden määrää ja laajennat asiakaskuntaasi

 • Kasvatat liikevaihtoasi liittymällä Edenredin palveluverkostoon

 • Saat mahdollisuuden mainostaa yritystäsi potentiaalisille asiakkaille Edenredin uutiskirjeissä

 • Kortit mahdollistavat turvallisen ja vaivattoman maksuliikenteen

 • Maksuvälineiden tilitys on helppoa ja takaisinmaksu nopeaa

 • Edenredin kumppanitiimi auttaa sinua mielellään kaikissa verkostoasioihin liittyvissä kysymyksissä
 • Meillä on useita aikaa sekä rahaa säästäviä palveluita verkostomme jäsenyrityksille. Kumppani-portaalista löydät kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

Edenredillä on myös kattavin palveluverkosto, jossa kannattaa olla mukana. Tarkastele alueesi toimijoita, jotka ovat jo liittyneet mukaan verkostoon. 

Siirry käyttökohdehakuun

 

Tärkeää tietoa palveluntarjoajille:

 • Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin kauppiaalla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia liikunta- ja kulttuuripalveluja

 • Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja

 • Korttia veloitetaan aina palvelun todellisen summan mukaisesti

 • Kortilla ei voi maksaa verkkokaupoissa

 

Kuinka voimme auttaa -osiosta löydät palveluntarjoajille tarkoitettua tärkeää tietoa ja lomakkeita. Lue lisää.

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.