TICKET VIRIKE® - ELÄMYKSIÄ JA HYVINVOINTIA!

Ticket  Virike® -kortti on Suomen laajimmin hyväksytty liikunta- ja kulttuurietukortti. Ticket Virike® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Virikekortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Sillä voi maksaa 6000 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja.

Ticket Virike® on virikekortti, jonne työnantaja tai työntekijä voi ladata henkilöstöetua. Kortissa on kätevästi sekä liikuntaetu että kulttuurietu samassa.

Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin liikunta- ja kulttuuriedusta.


Ticket Virike® -kortin käyttäjät nauttivat seuraavista eduista:

Koko Suomen kattava verkosto
Voit käyttää korttia 6000 liikunta- ja kulttuurikohteessa ympäri Suomea. Lippupalvelun ja Lippupisteen tapahtumaliput voit ostaa kätevästi R-kioskeista. Huomaathan, että kortti ei käy verkkokaupoissa maksuvälineenä. 


Tutustu käyttökohteisiin


Vaivaton
Kaksi etua yhdistävä kortti kulkee käteväsi mukana lompakossa ja on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Työnantaja tai työntekijä lataa saldot suoraan kortille verkossa.

Ei rahaa hukkaan!
Kortilta veloitetaan tasan palvelun summa, joten rahaa ei mene hukkaan.


Mobiilimaksuominaisuus
Jäikö kortti kotiin? Ei hätää, voit maksaa myös puhelimella. Lataa puhelimeesi maksuton MyEdenred-sovellus, sen avulla voit maksaa liikunta- ja kulttuuripalvelut kortin sijaan myös matkapuhelimella. 

Henkilökohtainen maksuväline
Ticket-kortilla maksettaessa maksu vahvistetaan allekirjoittamalla maksukuitti PIN-koodin syötön sijaan. Näin palveluntarjoajalla on mahdollisuus tarkistaa, että korttia käytetään Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. 
Tämän vuoksi myöskään korttien lähimaksuominaisuus ei tällä hetkellä ole käytössä.

Turvallinen
Jos kortti katoaa, voit sulkea kortin ja saldosi säilyy tilillä. Kortin voi sulkea asiakaspalvelussamme arkisin klo 9.00-16.00 tai ottamalla yhteyttä työnantajaan.

Helppo saldon tarkistus
Voit tarkistaa saldosi ja viimeiset maksutapahtumat helposti MyEdenred-palvelussa.Ticket Virike® -kortin käyttöehdot
 Kuinka voimme auttaa osiosta löydät edunsaajille tarkoitettua tärkeää tietoa. Lue lisää.
 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.