LOUNASSETELI™ - TUTTU LOUNASEDUN MAKSUVÄLINE 

Alkuperäisellä Edenredin Lounassetelillä lounasetu
Ticket Lounas® Lounasseteli™ on alkuperäinen lounasseteli vuodesta 1974. Seteli on tarkoitettu työaikaisen ruokailun maksuvälineeksi. Seteli käy yli 14 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä. Lounasseteli™ on henkilökohtainen. 

Ticket Lounas® Lounasseteli™ on lounasedun perinteinen maksuväline, joka on ollut suomalaisten käytössä jo vuodesta 1974.  

Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin lounasedusta.Setelin käyttö
Lounasseteli™ käy yli 14 000 ruokapaikassa. Voit maksaa setelillä esimerkiksi lämpimiä aterioita, salaatteja, täytettyjä leipiä sekä päivittäistavarakauppojen palvelutiskiltä annosteltavia aterioita.

Seteleillä ei voi maksaa hyödykkeitä, alkoholia, tupakkaa, elintarvikkeita, eineksiä tai valmiita teollisesti pakattuja ruokia. Huomaathan, että setelistä ei anneta vaihtorahaa takaisin.

Henkilökohtaisuus
Lounasseteli™ on työnantajan tarjoama henkilökohtainen etu. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkastaa henkilöllisyys kassalla todetakseen oikeutus edun käyttöön.

Voimassaoloaika
Lounasseteli™ on voimassa tietyn ajan. Voimassaoloaika on merkitty setelin etupuolelle. Työntekijän tulee huolehtia, että setelit tulee käytettyä voimassaoloajan puitteissa. Ravintolat eivät saa vastaanottaa vanhentuneita seteleitä, eikä niitä vaihdeta uusiin tai hyvitetä

Aitous
Seteleissä voi olla pieniä eroja, riippuen siitä milloin setelit on painettu. Uusissa Edenredin liikkeelle laskemissa seteleissä on Edenred ja Ticket Lounas® logot. Aito Lounasseteli™ sisältää juoksevan numeroinnin sekä useita turvatekijöitä. Väärennöksiin suhtaudutaan maksuvälinepetoksena ja kaikki väärinkäytökset ilmoitetaan poliisille.

Lounasseteli™ arvot
Lounasseteli™ arvot muuttuvat vuosittain. Vuonna 2018 työnantajasi voi tarjota sinulle setelin kahdeksasta eri vaihtoehdosta välillä 8,70 € ja 10,40 € välillä.
 


Kuinka voimme auttaa -osiosta löydät edunsaajille tarkoitettua tärkeää tietoa. Lue lisää.
 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.