Edistä henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla

Miksi Liikunta- ja kulttuurietu kannattaa tarjota henkilöstölle?

  • Etu auttaa henkilöstön yleisen terveydentilan edistämisessä, joka tarkoittaa vähemmän sairauspoissaoloja. Esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa liikkuvilla työntekijöillä on 4,5 päivää vähemmän sairauspäiviä vuodessa kuin niillä, jotka liikkuvat viikossa enintään kerran.
  • Henkilöstöliikunnan investoinnit hyödyttävät työntekijöiden hyvinvointia, joka taas osaltaan parantaa yrityksen suoritustasoa.
  • Henkilöstöetujen tarjoaminen viestittää työntekijöille, että heistä välitetään ja että heidän hyvinvoinnillaan on merkitystä.
  • Työntekijät arvostavat yhä enemmän rahapalkan lisäksi hyvää työilmapiiriä ja sitä että, työpaikalla viihdytään. Henkilöstöetujen tarjoaminen onkin yksi konkreettinen keino parantaa työnantajamielikuvaa ja sitouttaa työntekijöitä.

Liikunta- ja kulttuurietu on suosittu työsuhde-etu

  • Henkilöstöliikuntaa tuetaan työyhteisöissä monella eri tavoin. Useilla työpaikoilla järjestetään liikuntapäiviä, henkilökunnan liikunnallisia kilpailuja tai annetaan liikuntaneuvontaa yhdessä työterveyshuollon kanssa.
  • Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan jatkuvasti lisää, ja se näkyy myös euroissa. Henkilöstöliikunnan tukemiseen käytettiin vuonna 2015 keskimäärin 233 euroa, kun se 10 vuotta aiemmin oli 135 euroa. Yritykset ovat kokeneet, että henkilöstöliikunnan investoinnit hyödyttävät työntekijöiden hyvinvointia, joka taas osaltaan parantaa yrityksen suoritustasoa.
  • Liikuntaedun tarjoaminen työntekijöille on merkittävästi lisääntynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Yli 70 % työpaikoista on käytössä liikuntaseteli tai vastaava maksuväline. Tämä on ymmärrettävää, sillä henkilökohtaisella edulla jokainen työntekijä saa päättää millaista liikuntaa harrastaa. Edenredin verkosto kattaa 6000 liikunta- ja kulttuuripalveluiden tarjoajaa Suomessa
  • Työnantajan tarjoama liikunta- ja kulttuurietu on verovapaata etua 400 € asti. Yritys voi tarjota liikuntaetua seteleillä tai muilla maksuvälineillä jokaiselle työntekijälle jopa 400 € vuodessa. Tästä edusta henkilön ei tarvitse maksaa veroa ja työnantaja voi vähentää summan verotuksessa. Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja.Valitse tapa, jolla haluat tarjota edun

 
Monipuoliset käyttötavat: Edenredillä on kortti- sekä setelivaihtoehto liikunta- ja kulttuuriedun tarjoamiseen henkilöstölle. Korttikäyttäjät saavat automaattisesti käyttöönsä mobiilimaksumahdollisuuden, eli he voivat maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluita kortin lisäksi myös matkapuhelimellaan, MyEdenred-sovelluksella.

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.