On erittäin tärkeää, että yrityksenne henkilöstö oppii tunnistamaan setelien aitouden. Täten myös harmillisiin tilanteisiin kyetään reagoimaan. Mistä siis tunnistaa aito Lounasseteli™ ja Virikeseteli®? Seuraavaksi muutama vinkki tunnistamista varten.
 

Miten tunnistan setelin aidoksi?

Lounasseteli™ ja Virikeseteli® ovat laajasti käytettyjä ja käteviä maksuvälineitä. Tästä syystä onkin hyvä muistaa muutamia setelillä maksamiseen liittyviä turvallisuusseikkoja. Erilaiset turvatekijät on helppo tarkistaa tekemällä yksinkertaisia testejä: 

  • tunnustele seteliä
  • katso valoa vasten
  • tarkasta turvamerkinnät

​Lounassetelivalikoima 


Huom. Lounasseteliarvot 9,50 € ja 10,00 € eivät ole yleisessä myynnissä, niitä on laskettu liikkeelle rajallinen määrä nimetyille asiakkaille.

Jos vähänkään epäilet, että onko Lounasseteli™ tai Virikeseteli® aito, vertaa sitä vastaavaan aidoksi tietämääsi seteliin. Varmistathan, että henkilökuntasi on tietoinen setelien turvatekijöistä.
 

Huom! Ohjeista henkilökuntasi tarkistamaan jokaisen setelin kohdalla, että tarkistusluku on oikein. Seteleiden aitouden tunnistaminen on yrityksenne vastuulla, eikä Edenred tilitä seteleitä, joiden aitoutta ei ole tarkistettu käsittelyohjeiden mukaisesti.

Soita ja tarkista setelin turvatekijät!

Haluatko varmistaa onko vastaanottamasi Lounasseteli™ tai Virikesteli® aito? Setelin turvamerkinnät voit tarkistaa kätevästi asiakaspalvelustamme. Soita meille, varmistetaan yhdessä setelin turvamerkinnät.

Asiakaspalvelu
Edenred Finland Oy
00510 Helsinki
(09) 7594 2848 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-16.00


 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.