Edenred Finland tarjoaa työnantajille, palveluntarjoajille ja edunsaajille erilaisia henkilöstöetujen hallintaan ja käyttämiseen liittyviä palveluja. Näitä ovat Ticket® On-the-Web -tilaustyökalu, MyEdenred-palvelu, käyttökohdehaku ja työpäiväkalenteri. 

Ticket® On-the-Web – Kätevä verkkotyökalu korttien ja saldojen tilaamiseen

Kirjaudu Ticket® On-the-Web

Työnantaja tilaa kortteja ja saldoja kätevästi verkossa Ticket® On-the-Web -työkalun avulla.

Käytössäsi on kolme erilaista korttien ja saldojen tilaustapaa, joista voit valita yrityksellesi sopivimman.  Yksi vaihtoehdoista on työntekijöiden omat tilaukset, jolloin työntekijä voi tehdä kortti- ja saldotilauksen myös itse. Tämä tilaustapa säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa.


Edenredin Ticket® On-the-Web –tilaustyökalun tilausprosessi

Kortti- ja saldotilausten lisäksi työnantaja voi hallinnoida työntekijöiden tietoja ja seurata korttien tiloja ja saldoja.

Edenred lähettää yhteyshenkilölle myös kuukausittaisen raportin, joka sisältää esimerkiksi tiedon etujen käyttöasteesta ja suosituimmista käyttöpaikoista.

Edenred lähettää tunnukset verkkotyökaluun korttien ja saldojen hallinnoinnista vastaavalle henkilölle. Olemme laatineet kattavat ohjeen verkkotyökalun käytöstä uusille asiakkaille. Pääset lukemaan ohjetta verkkotyökalun ajankohtaista -osiosta. 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.