MOBIILIMAKSU - vaihtoehtoinen maksutapa korttiasiakkaillemme

Edenredin lounas- ja virikekorttiasiakkaat voivat käyttää etuaan kortin lisäksi myös puhelimella. Mobiilimaksutapa on käytettävissä ilmaisessa MyEdenred-palvelussa.  

Mobiilimaksaminen on nykyaikainen ja nopea maksutapa ja se on täysin ilmainen palvelu kaikille lounas- ja virikekorttiasiakkaillemme. Mobiilimaksamisen käyttöönotto tai käyttö ei vaadi yritykseltä erillistä hallinnointia. Maksuvaihtoehto on automaattisesti käytössä kaikilla MyEdenred-palvelussa. 


Katso video mobiilimaksamisen hyödyistä työnantajalle:Näin se toimii

Lataa puhelimeesi maksuton MyEdenred-sovellus, sen avulla voit maksaa lounaita sekä liikunta- tai kulttuuripalveluita  kortin lisäksi myös matkapuhelimellasi. Myös nykyinen henkilöstöetukorttisi toimii jatkossa. 

MyEdenredissä voit mobiilimaksun lisäksi 
- Etsiä käyttöpaikkoja 
- Tarkista saldosi ja viimeiset maksutapahtumat 
- Tilata lisää saldoa tilillesi


Näin mobiilimaksu toimii MyEdenredissä


(Klikkaa kuva isommaksi)

Mobiilimaksuverkosto kasvaa jatkuvasti 

Liikunta- ja kulttuuriverkostomme noin 6000 paikasta jo yli 1100 käyttökohdetta ottavat mobiilimaksua vastaan. Verkosto kasvaa jatkuvasti, sillä mobiilimaksun ansiosta myös käyttöpaikat, joilla ei ole korttipäätettä, voivat ottaa Edenredin korttiasiakkaiden maksuja vastaan. Voit myös vinkata meitä uusista käyttökohteista. Lue lisää mobiilimaksuoppaasta ja jaa se jo nyt henkilöstölle!
 
Noin 14 000 lounaspaikasta yli 3 500 ravintolaa ottaa vastaan Edenredin mobiiilimaksuja, Paikat, jotka ottavat mobiilimaksuja vastaan, näkyvät MyEdenredissä aktiivisina. 

Voit myös jättää vinkin paikasta MyEdenredissä. 

Mikäli mobiilimaksamisesta herää kysymyksiä, autamme mielellämme! Ota yhteyttä yritystiimiimme: 

Ota yhteyttä


Jos et vielä ole asiakkaamme ja haluat kuulla lisää Edenredin henkilöstöeturatkaisuista, lue lisää tai täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä!

 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.