ANNA MEIDÄN NOUTAA SEURAAVA SETELITILITYKSESI

Oletko kyllästynyt setelien jatkuvaan postittamiseen? Nyt voit tilata arvoseteleillesi noutopalvelun, joka hakee Edenredin setelitilitykset suoraan toimipisteestäsi! Sen lisäksi, että palvelu säästää aikaa ja rahaa, se on myös turvallinen tapa toimittaa tilityksesi.

Miksi noutopalvelu? 

  • Säästä aikaa & rahaa – tarvittavat pakkausmateriaalit toimitetaan veloituksetta!
  • Noutopalvelun kautta toimitetut tilitykset ovat 100 % vakuutettu
  • Palvelun hinta on 15,90 € (+ alv 24%) 
  • Palvelumaksu vähennetään kätevästi suoraan tilityksistä
  • Voit tilata palvelun myös Edenred Kumppani -portaalista
  • Yhteistyökumppanimme Matkahuolto noutaa tilitykset valitsemastasi paikasta haluamanasi ajankohtana

Näin helppoa se on!
TILAA NOUTOPALVELU

Ohjeet setelitilitysten noutopalvelun tilaamiseen
Noutopalvelun käyttöehdot


Kumppani-portaali

Voit tilata noutopalvelun myös suoraan Kumppani-portaalista, jossa voit myös seurata setelitilityksiä sekä mobiilimaksuja. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt portaaliin, rekisteröidy ensin, se vie vain hetken. Tarvitset vain y-tunnuksen sekä sopimusnumerosi, jonka löydät esim. laskustasi, tilityslomakkeesta tai lähettämästämme Noutopalvelu-esitteestä. 


 Noutopalvelun yhteistyökumppanina toimii Matkahuolto. 
 
Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.