Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-eturatkaisujen tarjoaja. Edenred kehittää ratkaisuja organisaatioiden toiminnan tehostamiseen ja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen. 

Yritysarvomme

Seuraavat viisi arvoa ilmentävät Edenred-konsernin luonnetta ja perusominaisuuksia. Ne näkyvät niin yrityksemme tuotteissa, päivittäisessä toiminnassa kuin myös yrityskulttuurissa.

 

 

Yrittäjähenkisyys

Aloitteellisuus on merkittävä vaikuttaja Edenredin kasvun takana. Se edistää maalaisjärjen käyttöä, ketteryyttä ja ennakointia sekä työntekijöiden kykyä vaikuttaa. Työympäristössämme kannustetaan oma-aloitteisuuteen, kokeilemiseen ja oppimiseen.


 

 

Innovointikyky

Kyky innovoida mahdollistaa kekseliäiden ja erottuvien ideoiden jatkuvan kehittämisen konsernissamme. Markkinatrendien ja uusien tarpeiden tunnistaminen sekä niihin vastaaminen ovat olennainen osa liiketoimintaamme. Rohkaisemme työntekijöitämme kertomaan ideoitaan siitä, miten voimme parantaa toimintaamme tai tehdä läpimurtoja.


 

 

Suorituskyky

Parhaaseen suorituskykyyn pyrkiminen on kriittistä menestyksellemme. Työntekijämme ovat tärkeimmät lähettiläät arvoillemme niin yksilöinä kuin yhteisönäkin.

 

 

Yksinkertaisuus

Yksinkertaisuus on yhteinen nimittäjä kaikkien ratkaisujemme takana. Konsernimme ja sen sidosryhmien välisiä suhteita kuvastavat välittömyys ja avoimuus. 

 

 

Jakaminen

Jakamisen merkityksen voi tuntea Edenredillä joka päivä: se on taitojen, kokemusten ja näkökulmien jakamista sekä yhteenkuuluvuuden osoittamista työntekijöillemme ja ulkoisille sidosryhmillemme.

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.