Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-eturatkaisujen tarjoaja. Edenred kehittää ratkaisuja organisaatioiden toiminnan tehostamiseen ja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen. 

Edenred Finland Oy

Edenred Finland on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Ratkaisumme sitouttavat ja virkistävät työntekijöitä, mikä puolestaan vaikuttaa merkittävästi koko yrityksen suorituskykyyn.   
Valikoimaamme kuuluu lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaeturatkaisu. Edenredin kortti käy yli 21 000 käyttöpaikassa ympäri Suomea. Palvelemme yli
15 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää noin 300 000 työntekijää. Yrittäjähenkisyys ja innovointikyky ovat Edenredin tärkeimpiä arvoja ja ne näkyvätkin yrityksemme jokapäiväisessä toiminnassa ja tuotekehityksessä. 
 

Edenred Finland Oy
Elimäenkatu 15 - 00510 Helsinki
y-tunnus 1057825-2 


Voit seurata Edenred Finlandia Facebookissa, YoutubessaLinkedIn:ssä, Twitterissä sekä Instagramissa. Tauon Paikka -sivustomme esittelee jatkuvasti uusia liikunta-, kulttuuri-, sekä lounasjuttuja Edenredin asiakkaille. Tilaa myös uutiskirjeemme


 

Edenred

Edenred, joka kehitti Ticket Restaurant® lounassetelin, on maailman johtava prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. 

Edenred on listattu Pariisin Euronext pörssiin ja yritys toimii 45 maassa noin 8.000 työntekijän voimin. Edenredillä on lähes 770.000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, 1,5 miljoonaa kumppania ja 44 miljoonaa edunsaajaa.

Edenredin ratkaisut takaavat, että organisaatiot voivat tehostaa toimintaansa ja säästää kustannuksia seuraavilla osa-alueilla: 

  • Työsuhde-edut (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers jne.)

  • Kulujen hallinnointi (Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom jne.)

  • Motivointi- ja palkitsemisohjelmat (Ticket Compliments, Ticket Kadéos jne.)

Konserni tukee myös julkisia organisaatioita sosiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Voit seurata Edenrediä Twitterissä: @Edenred

 


Avoimet työpaikat 

Haluamme mahdollistaa suomalaisten hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja panostamme myös itse yrityksenä aidosti siihen, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin. 

Yrityksemme kasvaa vauhdilla ja etsimme jatkuvasti lisää osaajia mukavaan ja rentoon työyhteisöömme. 

Katso avoimet työpaikkamme
Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.