Hyödynnä luontoisetusi
- pidä huolta jaksamisestasi

Yrittäjänä sinun kannattaa maksaa osa omasta palkastasi luontoisetuina, koska niiden verovähennysoikeudesta syntyy selkeää taloudellista hyötyä. Jos ruokailet usein lounasravintoloissa tai harrastat säännöllistä liikuntaa, hyödynnä veroedut!

Etujen verotuksesta

  • Voit käyttää lounasseteliä tai lounasetukorttia kuukausittaisen työpäivien määrän verran eli keskimäärin 22 kertaa kuukaudessa. 
  • Liikunta- ja kulttuurietua puolestaan voi käyttää vuodessa verottomasti 400 euroa henkilöä kohden. 
  • Myös osakeyhtiön, avoimen yhtiön ja kommandiittiyhtiön osakas, joka työskentelee yhtiössään, voi saada edut verovapaasti.
  • Mikäli sinulla on työntekijöitä, kannattaa tarjota henkilöstöedut myös heille. Lounasedusta 25% on verovapaata; työnantajana voit vähentää edun verotuksessa ja työntekijä puolestaan maksaa 75% edusta.

Edenredillä on laaja verkosto

Edenredin lounasverkosto on Suomen laajin, maksuvälineemme käy yli 14 000 ravintolassa. Liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikkoja verkostossamme on 6000 ympäri Suomen.

Näin otat edut käyttöön

1. Valitse, haluatko kortin vai seteleitä

Edenred-kortti (aiemminTicket Duo ®) on yhdistelmäkortti, jolle voi ladata lounasetua tai liikunta- ja kulttuurietua tai molempia! Yhdistelmäkortti kannattaa valita, vaikka yrityksesi ottaisi aluksi käyttöön vain toisen eduista. Et maksa käyttämättömästä edusta mitään ja voit ottaa toisen edun myöhemmin käyttöön ilman kortinvaihtoa.

Verkosta tilattuna Edenred-korttien käyttöönotto -25%.  Hinnasto 

Valikoimaamme kuuluvat myös perinteiset paperiset Lounassetelit eli lounarit sekä Virikesetelit (Virikeseteli on Edenredin liikunta- ja kulttuurisetelin nimi).
Lounassetelihinnasto  Virikesetelihinnasto

2. Täytä rekisteröitymislomake

3. Lähetämme sinulle sähköpostitse tilaustunnukset 

Tilaa kortit tai setelit kätevästi verkosta vaikkapa suoraan toimistollesi.


HALUAN TILATA KORTTEJA   HALUAN TILATA SETELEITÄ  
Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.