EDENRED ON NYT PUNAINEN

Edenredin uusi punainen ja yksinkertainen logo kuvastaa visiotamme olla työsuhde-eduissa moderni suunnannäyttäjä, ihmisten yhdistäjä sekä ratkaisujen yksinkertaistaja. 
Edenredin vanhassa logossa ja tuotteissa esiintynyt punainen elementti on nyt uuden logomme keskiössä, kuvastaen niin brändimme kuin ihmistenkin yhdistymistä. Tulevaisuudessa kaikki tuotteemme ja palvelumme ovat yhtenäisen Edenred-tuotenimen alla. Uusi punainen värimme viestii visiota olla moderni edelläkävijä. 

Suurin osa suomalaisista lounasedun nauttijoista on Edenredin asiakkaita, ja haluamme tarjota heille perinteisten tuotteiden lisäksi digitaalisia ratkaisuja enenevässä määrin. Maailmanlaajuinen tuotekehityksemme takaa, että olemme innovatiivisuuden ja moderniuden kärkipäässä. Muun muassa Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa asiakkaillamme onkin ensimmäisten joukossa käytössä Apple Pay: lähimaksamisen matkapuhelinratkaisu. Suomessa tarjoamme asiakkaillemme kaikki maksuvälineet: setelit, kortit ja mobiilimaksamisen.

Digitaalisen ja vaivattoman käyttökokemuksen lisäksi perimmäinen tavoitteemme on halu edistää suomalaisen työntekijän hyvinvointia. Tämän teemme yhdistämällä ihmisiä sekä toimimalla hyvinvoinnin puolestapuhujina.
 
Edenred Finland on osa kansainvälistä Edenred-pörssiyhtiötä, maailman johtavaa työsuhde-etujen tarjoajaa, joka toimii 42 maassa. Edenredillä on lähes 750.000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, 1,4 miljoonaa palveluntarjoajaa sekä 43 miljoonaa edunsaajaa. 
Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.