SUOMEN LAAJIMMIN HYVÄKSYTTY LOUNASETUKORTTI

Ticket Lounas® on digitaalinen versio perinteisestä Lounassetelistä™. Ticket lounaskortti on Suomen laajimmin hyväksytty lounasetukortti ja paras vaihtoehto lounasedun tarjoamiseen. Se käy yli 13 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä. Ticket Lounas® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Lounaskortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. 

Lounaskorttiasiakkaamme voivat maksaa lounaansa myös matkapuhelimella! Lue lisää mobiilimaksamisesta.

Lounasetu Ticket Lounas® -kortillaEdenred lounaskortti on prepaid-maksukortti, joka toimii luottokortin tapaan. Tälle henkilöstöetukortille sinä työnantajana lataat etua verkossa Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun kautta. Myös työntekijäsi voivat ladata korteille saldoa MyEdenred-palvelussa. Korttia veloitetaan aina aterian todellisen summan mukaisesti.
 

Tilaa Ticket Lounas® -kortteja

Ticket-korttihinnasto
 

Miksi Ticket Lounas® -kortti?

  • Työnantaja voi tarjota verohelpotetun lounasedun yhdellä nykyaikaisella lounaskortilla

  • Edenred lounaskortit ovat kustannustehokas ratkaisu – työnantajan aikaa ja kustannuksia säästävä

  • Edenredillä on kattavin palveluverkosto, joka laajenee entisestään

  • Ticket Lounas® -kortteja ja saldotilauksia voi hallinnoida helposti Edenredin Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun avulla

  • Ticket® On-the-Web työkalusta työnantaja saa kaikki tarpeelliset raportit, kuten saldoraportin palkkahallinnolle.

Tärkeää tietoa työnantajille lounasedusta:

  • Verovapaa lounasetu on 25 %; työnantaja voi vähentää edun verotuksessa ja työntekijä puolestaan maksaa 75 % edusta

  • Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2017 lounasedun korttimaksun minimiveloitus on 6,40 € ja maksimiveloitus 10,30 €

  • Työnantaja voi tarjota ticket lounasedun kahdella eri tavalla; luontoisetuna tai lounasvähennyksenä 

  • Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin kauppiaalla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia aterioita tai palveluita.

  • Ticket lounasetu -kortilla ei voi maksaa verkkokaupoissa.


Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin lounasedusta.

Kiinnostuitko?

Tilaa Ticket Duo® -kortit yrityksellesi kätevästi verkosta.

Tilaa Ticket Lounas® -kortteja

Voimmeko auttaa?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista tai tarvitsetko apua sopimuslomakkeen täyttämisessä? Autamme sinua mielellämme. Täytä vain alla oleva yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä.

* Kaikki kohdat ovat pakollisia.
 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.