TICKET DUO® - TUPLASTI ETUJA YHDELLÄ KORTILLA!

Ticket Duo® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti sisältää kaksi tiliä, yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Kortissa on siis sekä lounaskortti että virikekortti samassa. Ticket Duo® on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Se käy yli 13 000 lounaspaikassa ja yli 5 200 liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja. 

Ticket Duo® asiakkaamme voivat maksaa lounaansa myös matkapuhelimella! Lue lisää mobiilimaksamisesta.

Ticket Duo -kortti yhdistää lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun
Ticket Duo® on prepaid-maksukortti, joka toimii luottokortin tapaan. Tälle henkilöstöetukortille sinä työnantajana lataat etua verkossa Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun kautta. Myös työntekijäsi voivat ladata korteille saldoa MyEdenred-palvelun avulla. Korttia veloitetaan aina aterian tai palvelun todellisen summan mukaisesti.
 

 

Tilaa Ticket Duo®-kortteja

Ticket Duo® -kortit verkosta tilattuna -25 %
Ticket-korttihinnasto
 

Miksi Ticket Duo® -kortti?

 • Työnantaja voi tarjota verohelpotetun lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun yhdellä nykyaikaisella kortilla - kortissa on sekä lounasetu että liikunta- ja kulttuurietu

 • Käyttämätön liikunta- ja kulttuurisaldo palautuu työnantajan vapaaseen käyttöön!

 • Kortti on kustannustehokas ratkaisu – työnantajan aikaa ja kustannuksia säästävä

 • Edenredillä on kattavin palveluverkosto, joka laajenee entisestään

 • Ticket Duo® -kortteja ja saldotilauksia voi hallinnoida helposti Edenredin Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun avulla

 • Ticket® On-the-Web työkalusta työnantaja saa kaikki tarpeelliset raportit, kuten saldoraportin palkkahallinnolle.

Tärkeää tietoa työnantajille:

 • Kaksi verovapaata etua yhdellä kortilla: 25 % lounasedulle ja 400 € per vuosi liikunta- ja kulttuuriedulle

 • Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2017 lounasedun korttimaksun minimiveloitus on 6,40 € ja maksimiveloitus 10,30 €

 • Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja

 • Työnantaja voi tarjota lounasedun kahdella eri tavalla; luontoisetuna tai lounasvähennyksenä 

 • Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin kauppiaalla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia aterioita tai palveluita.

 • Kortilla ei voi maksaa verkkokaupoissa

Tutustu alla oleviin videoihin, joissa ensimmäisessä kerrotaan Edenredin lounasedusta ja toisessa liikunta- ja kulttuuriedusta. 


Voimmeko auttaa?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista tai tarvitsetko apua sopimuslomakkeen täyttämisessä? Autamme sinua mielellämme. Täytä vain alla oleva yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä.
 
Kaikki lomakkeen kohdat ovat pakollisia.
 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.