LOUNASSETELI™ - TARJOA TYÖNTEKIJÖILLE MAISTUVA LOUNAS  

Lounasseteli™ alkuperäinen vuodesta 1974Ticket Lounas® Lounasseteli™ on alkuperäinen lounasseteli vuodesta 1974. Seteli on tarkoitettu työaikaisen ruokailun maksuvälineeksi. Edenred lounasseteli eli lounari käy yli 10 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä. Lounasseteli™ on henkilökohtainen.

Setelin arvon voi valita 12 eri vaihtoehdosta – arvot liikkuvat 7,10 € ja 10,10 € välillä.Lounasetu Edenredin Lounasseteli™ -setelilläTyönantajan taloudellisesti tukema lounas työajalla virkistää, motivoi ja sitouttaa työntekijöitäsi. Edenred Lounassetelit ovat tähän oiva valinta. Seteleiden avulla tarjoat työntekijöillesi verohelpotetun lounasedun vaivattomasti. Lisäksi sinä työnantajana saat veroedun, kun tarjoat lounasedun henkilöstöllesi. Myös työnantajamaineesi vahvistuu edun tarjoamisen myötä.


 

Muuta tärkeää tietoa työnantajille lounasseteleistä:

 

  • Verovapaa etu on 25 %; työnantaja voi vähentää edun verotuksessa ja työntekijä puolestaan maksaa 75 % edusta

  • Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2015 lounasseteleiden arvot liikkuvat 7,10 € ja 10,10 € välillä

  • Työnantaja voi tarjota lounasedun kahdella eri tavalla; luontoisetuna tai lounasvähennyksenä

  • Voimassaoloaika on merkitty setelin etupuolelle

  • Edenredillä on kattavin palveluverkosto, joka laajenee entisestään

Edenredin Lounassetelit 2015

► Seteliarvot 9,70 €, 9,30 €, 8,70 € ja 7,10 € poistuvat myynnistä joulukuun 2015 loppuun mennessä. Valikoimasta poistuvien seteliarvojen myynti jatkuu niin kauan kuin setelivarastoa riittää. Myynti päättyy kuitenkin viimeistään joulukuun 2015 loppuun mennessä. 

 
Tutustu myös Ticket Lounas® korttiin, joka on Suomen laajimmin hyväksytty lounasetukortti ja paras vaihtoehto edun tarjoamiseen. Ticket Lounas® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. Se käy yli 10 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä. Tutustu Ticket Lounas® -korttiin.


Tutustu myös Ticket Duo® korttiin, joka on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti sisältää kaksi tiliä, yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Ticket Duo® on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Se käy yli 10 000 lounaspaikassa ja yli 5 200 liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi lunastaa tapahtumalippuja. Tutustu Ticket Duo® -korttiin.► Tutustu Lounasseteli hinnastoon ja tilaamiseen


►► Uudet Lounasseteli -palvelun yleiset ehdot tulevat voimaan 30.11.2015. Tutustu tästä uusiin ehtoihin


 


 

Tutustu vuoden 2016 Lounasseteli -valikoimaan Vuoden 2016 setelivalikoiman uudet seteliarvot 8,50 € ja marraskuussa ilmoitettava suurin seteliarvo tulevat myyntiin 15.12.2015. Verotusarvot vuodelle 2016 vahvistuvat marraskuun 2015 lopulla verottajan toimesta.

Kuinka voimme auttaa?


Kuinka voimme auttaa osiosta löydät työnantajille tarkoitettua tärkeää tietoa ja lomakkeita. Siirry Kuinka voimme auttaa osioon.Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.