LOUNASSETELI™ - TARJOA TYÖNTEKIJÖILLE MAISTUVA LOUNAS 

Lounasseteli™ alkuperäinen vuodesta 1974Ticket Lounas® Lounasseteli™ on alkuperäinen lounasseteli vuodesta 1974. Seteli on tarkoitettu työaikaisen ruokailun maksuvälineeksi. Edenred lounasseteli eli lounari käy yli 12 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä. Lounasseteli™ on henkilökohtainen.

Setelin arvon voi valita 8 eri vaihtoehdosta – arvot liikkuvat 7,50 € ja 10,20 € välillä.

Työnantajan taloudellisesti tukema lounas työajalla virkistää, motivoi ja sitouttaa työntekijöitäsi. Edenred Lounassetelit ovat tähän oiva valinta. Seteleiden avulla tarjoat työntekijöillesi verohelpotetun lounasedun vaivattomasti. Lisäksi sinä työnantajana saat veroedun, kun tarjoat lounasedun henkilöstöllesi. Myös työnantajamaineesi vahvistuu edun tarjoamisen myötä.
 

Tilaa Lounasseteleitä

Lounasseteli -palvelun yleiset ehdot
Lounasseteli™ hinnasto ja tilaaminen

Tärkeää tietoa työnantajille lounasseteleistä:

  • Verovapaa etu on 25 %; työnantaja voi vähentää edun verotuksessa ja työntekijä puolestaan maksaa 75 % edusta

  • Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2016 lounasseteleiden arvot liikkuvat 7,50 € ja 10,20 € välillä

  • Työnantaja voi tarjota lounasedun kahdella eri tavalla; luontoisetuna tai lounasvähennyksenä

  • Voimassaoloaika on merkitty setelin etupuolelle

  • Edenredillä on kattavin palveluverkosto, joka laajenee entisestään

2016 Lounasseteli™ -valikoimaTutustu myös Ticket Lounas® korttiin, joka on Suomen laajimmin hyväksytty lounasetukortti ja paras vaihtoehto edun tarjoamiseen. Ticket Lounas® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. Se käy yli 12 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä.

Tutustu myös Ticket Duo® korttiin, joka on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti sisältää kaksi tiliä, yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Ticket Duo® on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Se käy yli 12 000 lounaspaikassa ja yli 5 200 liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi lunastaa tapahtumalippuja.


Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin lounasedusta.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista tai tarvitsetko apua rekisteröintilomakkeen täyttämisessä? Autamme sinua mielellämme. Täytä vain alla oleva yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä.

* Kaikki kohdat ovat pakollisia.
 

Ota Yhteyttä(09) 7594 2810 (pvm/mpm)
ma-pe, klo. 9.00-16.30

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.