MOBIILIMAKSU - vaihtoehtoinen maksutapa korttiasiakkaillemme

Edenredin lounaskorttien käyttäjät voivat hyödyntää matkapuhelintaan lounaiden maksamiseen. Pian on mahdollista maksaa myös liikunta- ja kulttuuriedut matkapuhelimella. 

Edenredin Ticket-korttiasiakkaiden työntekijät voivat maksaa lounaansa matkapuhelimella. Mobiilimaksaminen on asiakkaillemme maksuton lisäpalvelu eikä sen käyttöönotto tai käyttö vaadi yritykseltä erillistä hallinnointia. Maksuvaihtoehto on automaattisesti käytössä kaikilla MyEdenredin käyttäjillä.


Katso video mobiilimaksamisen hyödyistä työnantajalle:Näin se toimii

Yrityksenne työntekijät, joilla on Edenredin Ticket-kortti, saavat automaattisesti käyttöönsä mobiilimaksumahdollisuuden. Työntekijöiden tulee vain ladata MyEdenred-sovellus sovelluskaupasta, sillä maksaminen tapahtuu sovelluksen avulla.

Näin mobiilimaksu toimii MyEdenredissä

Mikäli mobiilimaksamisesta herää kysymyksiä, autamme mielellämme! Ota yhteyttä yritystiimiimme: 


 

Tulossa pian: Mobiilimaksu liikunta- ja kulttuuriedulle


Tällä hetkellä pilotoimme mobiilimaksua virike-edulle, jonka jälkeen avaamme mobiilimaksun kaikille asiakkaillemme vaiheittain.

Aluksi mobiilimaksu toimii samoin kuin lounasedun mobiilimaksu, mutta kehitämme virikemobiilimaksua edelleen niin, että maksut onnistuvat myös etänä esimerkiksi verkkokaupoissa. Tiedotamme virike-edun mobiilimaksusta tarkemmin uutiskirjeissä sekä sivuillamme ajankohtaista-osiossa.

 


 

Jos et vielä ole asiakkaamme ja haluat kuulla lisää Edenredin henkilöstöeturatkaisuista, lue lisää tai täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä!

 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.