Käyttökohteet

Verkostoomme kuuluu
  • yli 13 000 ravintolaa
  • yli 5200 liikunta- ja kulttuurikohdetta
  • Lisäksi työsuhdematkaetukorttimme käy henkilökohtaisen matkakortin lataamiseen ja kausilippujen ostamiseen Matkahuolloissa ja R-kioskeissa.
Alla olevan haun kautta löydät palveluntarjoajat nimen tai sijainnin perusteella.

Huomaathan, että ostettavan palvelun täytyy kuulua verolainsäädännössä määritellyn veroedun piiriin. Lisäksi tällä hetkellä Ticket Virike® (Mind&Body®) ja Ticket Duo® -kortteja ei hyväksytä maksuvälineinä mm. kumppaneidemme Lippu.fi:n, Finnkino.fi:n ja Tiketti.fi:n verkkokaupoissa. Voit kuitenkin ostaa tapahtuma-, konsertti- ja elokuvalippuja kumppaneidemme jälleenmyyjiltä ja useimmilta R-kioskeilta. Lue lisää.

Edenred Finland Oy ei vastaa siitä, jos palveluntarjoaja ei jostain teknisestä tai muusta syystä vastaanota Edenredin maksuvälineitä.

Etsi käyttökohdetta nimen tai sijainnin perusteella

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.