Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Näistä ratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti. 

Miksi 15 000 muuta palvelutarjoajaa ovat jo osa Edenredin kattavaa verkostoa?

  • Ticket-kortit ja -setelit ovat suosittuja ja laajasti käytettyjä maksuvälineitä, joita jo yli 120 000 työntekijää käyttää Suomessa
  • Asiakaskunnan kasvu
  • Liiketoiminnan ja liikevaihdon kasvu
  • Yrityksesi mainostaminen potentiaalisille asiakkaille 
  • Turvallinen ja vaivaton maksuliikenne korteille ja helppo tiliöinti seteleille
  • Edenredin verkostotiimi auttaa sinua mielellään kaikissa verkostoasioihin liittyvissä kysymyksissä
Meillä on ravintola- sekä liikunta- ja kulttuuripaikkakumppaneillemme useita asiointia helpottavia palveluita. Eräs tällainen on arvosetelitilitysten noutopalvelu. Seteleiden noutopalvelu hakee lounas- ja virikesetelit suoraan toimipisteestäsi! Näin säästät aikaa ja rahaa, turvallisuudesta tinkimättä.

Kumppani-portaalistamme löydät kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta. Voit esimerkiksi hakea raportteja kirjanpitoa varten, tarkastella viimeisimpiä setelitilityksiä, tilata seteleiden noutopalvelun, päivittää yhteystietosi sekä seurata mobiilimaksuja. 

Ota siis kaikki hyöty irti uusista mahdollisuuksista ja liity Edenredin verkostoon jo tänään!

Ravintolat ja liikunta- ja kulttuuripaikat ympäri Suomen voivat liittyä Edenredin verkostoon. Sopimuksemme kattavat kortti- ja setelimaksut, joten tarvitset vain maksupäätteen. Sinun tulee tehdä kerran sopimus liittymisestäsi verkostoon ja voit ottaa vastaan Edenredin maksuvälineitä - kaikkia kortteja ja seteleitä yhdellä sopimuksella! 

  • Täytä lomake:
 
  • Edenredin verkostotiimi ottaa sinuun yhteyttä
  • Edenredin verkostotiimi lähettää sinulle tervetuloapaketin
  • Ota Edenredin maksuvälineet vastaan

Tutustuthan sopimusehtoihimme ja hinnastoon:

Ateriapalveluille:
Virikepalveluille:

 

Yhteystietoja

Askarruttaako vielä jokin asia? Voit aina ottaa yhteyttä suoraan Edenredin kumppanitiimiin.  

Tärkeitä linkkejä ja materiaalia palveluntarjoajalle

 

Ota Yhteyttä(09) 7594 2810 (pvm/mpm)
ma-pe, klo. 9.00-16.30

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.