Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Näistä ratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti.

ONNEKSI OLKOON UUSI EDENREDIN KORTINHALTIJA! 

Kortin aktivointi

Minusta on tullut Ticket-kortin käyttäjä ja olen saanut kortin postitse, mitä teen?  

 • Sinun tulee ensin aktivoida korttisi, jotta pääset hyödyntämään työsuhde-etuasi. Aktivoi korttisi ennen käyttöönottoa osoitteessa www.myedenred.fi: 
 1. Valitse "Rekisteröidy ja aktivoi korttisi tästä"

 2. Syötä korttisi takana oleva sarjanumero 

 3. Varmista aktivointi syöttämällä henkilötunnuksesi

 
Korttisi on käyttövalmis. Jatka vielä luomalla tunnuksesi MyEdenred-palveluun, jotta voit seurata kätevästi esim. korttisi saldoa ja maksutapahtumia. Palvelu toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

HUOM! Et tarvitse PIN-koodia maksamiseen, sillä maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoittamalla kuitti. 

Käyttökohdehaku

Liikunta- ja kulttuurietua voit käyttää yli 5 500 kohteessa ja lounasetua yli 14 000 ruokapaikassa. Käyttökohteet löydät helposti hakukoneen kautta. 

käyttökohdehakuun 

Kortin tilitiedot ja saldo

Miten näen korttini ostotapahtumat ja saldon? 

 • Näet korttitietosi Edenredin ilmaisessa MyEdenred-palvelussa, joka toimii älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneella. Voit rekisteröityä palveluun kortin aktivoinnin yhteydessä. Rekisteröityminen MyEdenred-palveluun on helppoa ja vie vain hetken!
Rekisteröidy MyEdenred-palveluun osoitteesswww.myedenred.fi: 
 1. Valitse "Rekisteröidy ja aktivoi korttisi tästä"

 2. Syötä korttisi takana oleva sarjanumero 

 3. Syötä henkilötunnuksesi

 4. Luo tunnukset MyEdenred-palveluun
   
Voinko ladata kortilleni itse saldoa?

 • Voit ladata kortillesi saldoa MyEdenred-palvelussa, jos työnantajasi on sallinut toiminnon. Kirjaudu MyEdenrediin ja lataa saldoa "Lataa" -napilla saldonäkymässä.

Lue lisää MyEdenred-palvelusta

  

Muuta tärkeää tietoa edunsaajille

 • Ticket-korteilla maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoittamalla kuitti.

 • Aktivoinnin jälkeen kortti on käyttövalmis, mutta voit maksaa kortilla vasta kun työnantaja on ladannut kortille saldoa. Tilisi saldon näet MyEdenred-palvelusta.

 • Ticket-kortin voi kuolettaa ottamalla yhteyttä Edenredin asiakaspalveluun tai ilmoittamalla asiasta yrityksesi henkilöstöasioita hoitavalle taholle.

Askarruttaako vielä jokin asia? Voit aina ottaa suoraan yhteyttä Edenredin Asiakaspalveluun, josta saat aina apua kaikissa kortteihin ja seteleihin liittyvissä asioissa.
 


Tutustu Tauon paikkaan

Tauon paikka -sivustolta löydät ajankohtaisia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin liittyviä artikkeleja sekä herkullisia juttuja lounaspaikoista. Käy kurkkaamassa!

Tauon paikkaan
 


Tärkeitä linkkejä ja materiaalia edunsaajalle 

 1. MyEdenred-palveluun

 2. Kortinhaltijan oppaaseen
 3. Haluatko työsuhde-edut käyttöön työpaikallasi?

  Lähetä meille vinkki


 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.