VIRIKESETELI® - VIRKISTÄ TYÖNTEKIJÖITÄSI LIIKUNTA- JA KULTTUURIEDULLA   

Virikeseteli® on maksuseteli, jolla voi maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluja. Seteli käy yli 5 200 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa. Edenred virikeseteli on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen. Virikeseteli® on 5 € tai 10 € arvoinen.

Työnantajan taloudellisesti tukema virkistysetu motivoi ja sitouttaa työntekijöitäsi. Edenredin virikeseteleiden avulla tarjoat työntekijöillesi verohelpotetun edun, joka virkistää koko henkilöstöä. Lisäksi sinä työnantajana saat veroedun, kun tarjoat liikunta- ja kulttuuriedun työntekijöillesi. Myös työnantajamaineesi vahvistuu edun tarjoamisen myötä. Virikeseteli on kulttuuriseteli, liikuntaseteli ja kuntoseteli yhdessä.

Tammikuussa kysyimme asiakkailtamme, mitä mieltä he ovat uudesta setelien toimituspalvelustamme. Saimme paljon positiivista ja avointa palautetta. Voit lukea tuloksista tarkemmin täältä.

 

Tilaa Virikeseteleitä


Virikeseteli® -palvelun yleiset ehdot
Virikeseteli® hinnasto ja tilaaminen
 

Tiesithän, että nyt voit tarjota myös pelkän liikuntaedun työntekijöillesi kätevästi Ticket Virike® -kortilla. Kortti on helppokäyttöinen ja käy kattavasti yli 5.200 liikuntapaikassa ympäri Suomea.  Kysy meiltä lisää!
 

Tärkeää tietoa työnantajille Virikeseteleistä:

  • Verovapaa etu 400 € vuodessa; työnantaja voi vähentää edun verotuksessa ja työntekijälle etu on verovapaata

  • Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja

  • Voimassaoloaika on merkitty setelin etupuolelle

  • Edenredillä on kattavin palveluverkosto, joka laajenee entisestään

  • Virikeseteli® on 5 € arvoinen. Vuonna 2017 tuomme valikoimaan myös 10 €:n arvoisen Virikesetelin.

Virikekortit

Tutustu myös Ticket Virike® -korttiin, joka on Suomen laajimmin hyväksytty liikunta- ja kulttuurietukortti. Ticket Virike® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. Sillä voi maksaa yli 5 200 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja.

Tutustu myös Ticket Duo® korttiin, joka on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Kortti sisältää kaksi tiliä, yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Ticket Duo® on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Se käy yli 13 000 lounaspaikassa ja yli 5 200 liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja.


Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin liikunta- ja kulttuuriedusta.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista tai tarvitsetko apua rekisteröintilomakkeen täyttämisessä? Autamme sinua mielellämme. Täytä vain alla oleva yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä.

* Kaikki kohdat ovat pakollisia.
 


Ota Yhteyttä(09) 7594 2810 (pvm/mpm)
ma-pe, klo. 9.00-16.30

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.