OTA VASTAAN VIRIKESETELI™ MAKSUVÄLINEENÄ

Virikeseteli® on maksuseteli, jolla voi maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluja. Seteli käy 6000 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa. Virikeseteli® on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen. Virikeseteli® on 5 € tai 10 € arvoinen.

Edenredin Virikeseteli® liikuntaedulle ja kulttuuriedulleVirikeseteleitä käyttävät työntekijät, joiden työnantajat ovat valinneet liikunta- ja kulttuuriedun tarjoamiseen setelin. Virikeseteli® on henkilökohtainen ja sillä voi maksaa ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalveluja. 

Yrityksenne voi ottaa vastaan Virikeseteli® maksuvälineitä liittymällä Edenredin palveluverkostoon. Sinun tulee vain kerran tehdä sopimus liittymisestäsi, niin voit ottaa vastaan kaikkia Edenredin tuotteita - kortteja ja seteleitä.

Liity palveluverkostoomme

Tutustu hinnastoon
Sopimusehdot virikepalveluille

Miksi palveluntarjoajat ovat liittyneet mukaan palveluverkostoon:

  • Setelit ovat suosittuja ja laajasti käytettyjä maksuvälineitä Suomessa

  • Hyväksymällä setelit maksuvälineenä kasvatat asiakkaiden määrää ja laajennat asiakaskuntaasi

  • Kasvatat liikevaihtoasi liittymällä Edenredin palveluverkostoon

  • Saat mahdollisuuden mainostaa yritystäsi potentiaalisille asiakkaille mm. Edenredin uutiskirjeissä Ticket-kortinhaltijoille

  • Edenredin kumppanitiimi auttaa sinua mielellään kaikissa verkostoasioihin liittyvissä kysymyksissä
  • Meillä on useita aikaa sekä rahaa säästäviä palveluita verkostomme jäsenyrityksille. Kätevä ja turvallinen arvoseteleiden noutopalvelu hakee setelit suoraan toimipisteestäsi. Kumppani-portaalista löydät kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

Edenredillä on myös kattavin palveluverkosto, jossa kannattaa olla mukana. Tarkastele alueesi toimijoita, jotka ovat jo liittyneet mukaan verkostoon. 

Siirry käyttökohdehakuun
 

Tärkeää tietoa palveluntarjoajille:

  • Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja

  • Voimassaoloaika on merkitty setelin etupuolelle

  • Setelin kääntöpuolella on tilaa setelinhaltijan allekirjoitukselle, mutta nimi tai allekirjoitus ei ole pakollisia

  • Palveluntarjoajalla on oikeus varmistaa käyttäjän henkilöllisyys, jos epäilee setelin väärinkäyttöä.

Lue lisää:

Virikesetelin käsittelystä ja tilityksestä
Tutustu seteliturvallisuuteenKuinka voimme auttaa osiosta löydät työnantajille tarkoitettua tärkeää tietoa ja lomakkeita.Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.