VIRIKESETELI® - TUTTU LIIKUNTA- JA KULTTUURIEDUN MAKSUVÄLINE

Virikeseteli® on maksuseteli, jolla voi maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluja. Seteli käy 6000 Edenredin verkostoon kuuluvassa liikunta- ja kulttuurikohteessa. Virikeseteli® on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen. Virikeseteli® on 5 € tai 10 € arvoinen.

Virikeseteli® on arvoltaan 5 € tai 10 € ja sillä voi maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluja.

Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin liikunta- ja kulttuuriedusta.


 

Setelin käyttö
Virikeseteli® mahdollistaa palvelujen maksamisen niissä liikunta- ja kulttuuripalveluja tarjoavissa paikoissa, jotka ovat tehneet Edenredin kanssa sopimuksen setelin vastaanottamisesta. Seteleitä vastaanottavan paikan tunnistaa Virikeseteli-tarrasta.

Setelillä ei voi ostaa tavaraa, ja ostettavan palvelun tulee olla sellainen, joka verolainsäädännössä hyväksytään veroedun piiriin. Käyttötarkoitus on lisäksi painettu jokaiseen seteliin. Huomaathan, että setelistä ei anneta vaihtorahaa takaisin.

Henkilökohtaisuus
Virikeseteli® on työnantajan tarjoama henkilökohtainen etu. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkastaa henkilöllisyys kassalla todetakseen oikeutus edun käyttöön.

Voimassaoloaika
Virikeseteli® on voimassa tietyn ajan. Voimassaoloaika on merkitty setelin etupuolelle. Työntekijän tulee huolehtia, että setelit tulee käytettyä voimassaoloajan puitteissa. Vanhentuneita seteleitä ei voi käyttää maksuvälineenä, eikä niitä vaihdeta tai hyvitetä.

Aitous
Seteleissä voi olla pieniä eroja, riippuen siitä milloin ne on painettu. Uusissa Edenredin liikkeelle laskemissa seteleissä on Edenredin logo. Aito Virikeseteli® sisältää juoksevan numeroinnin sekä useita turvallisuustekijöitä. Suhtaudumme väärennöksiin maksuvälinepetoksena ja ilmoitamme kaikki väärinkäytökset poliisille.

 


 

Kuinka voimme auttaa osiosta löydät edunsaajille tarkoitettua tärkeää tietoa.
 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.