TICKET TRANSPORT® -KORTTI TUKEE KESTÄVÄÄ TYÖMATKUSTAMISTA! 

Ticket Transport® on nykyaikainen vaihtoehto työmatkaedun tarjoamiseen. Sirullinen kortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava. Ticket Transport® on kätevä tapa edistää kestävää liikkumista ja se on myös houkutteleva henkilöstöetu. Kortti käy maksuvälineenä R-kioskeilla ja Matkahuollossa. 

Edenredin Ticket Transport -kortilla työsuhdematkaetuTicket Transport® on työmatkaetukortti, jonne työnantaja tai työntekijä lataa työmatkaetua verkossa.

Ticket Transport ® -kortin käyttäjät nauttivat seuraavista eduista:

Koko Suomen kattava verkosto
Voit maksaa kortilla henkilökohtaisen matkakortin latauksen Matkahuolloissa ja R-kioskeissa ympäri Suomea.


Tutustu käyttökohteisiin


Vaivaton
Kortti kulkee kätevästi mukana lompakossa ja on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Työnantaja lataa saldot suoraan kortille verkossa.

Ei rahaa hukkaan!
Kortilta veloitetaan tasan palvelun summa, joten rahaa ei mene hukkaan.

Henkilökohtainen maksuväline

Ticket-kortilla maksettaessa maksu vahvistetaan allekirjoittamalla maksukuitti PIN-koodin syötön sijaan. Näin palveluntarjoajalla on mahdollisuus tarkistaa, että korttia käytetään Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Tämän vuoksi myöskään korttien lähimaksuominaisuus ei tällä hetkellä ole käytössä.

Turvallinen
Jos kortti katoaa, voit sulkea kortin ja saldosi säilyy tilillä. Kortin voit sulkea
 asiakaspalvelussamme arkisin klo 9.00-16.00 tai ottamalla yhteyttä työnantajaasi.

Helppo saldon tarkistus ja lataus
Voit tarkistaa saldosi ja viimeiset maksutapahtumat helposti MyEdenred-palvelusta
. Lue lisää palvelusta.

Ticket Transport® -kortin käyttöehdot


 

Kuinka voimme auttaa osiosta löydät edunsaajille tarkoitettua tärkeää tietoa.
 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.