LOUNASPAIKKA - OTA VASTAAN TICKET LOUNAS® -KORTTI MAKSUVÄLINEENÄ

Ticket Lounas® on Suomen laajimmin hyväksytty lounasetukortti ja paras vaihtoehto lounasedun tarjoamiseen. Ticket Lounas® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Lounaskortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Se käy yli 14 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä.

Lounasetu Edenredin Ticket Lounas® -kortillaTicket Lounas® on prepaid-maksukortti, joka toimii luottokortin tapaan. Lounaskortti on henkilökohtainen ja kortinhaltija voi maksaa sillä ainoastaan lounaita.

Voit ottaa vastaan Ticket Lounas® korttimaksuja liittymällä Edenredin palveluverkostoon. Sinun tulee vain kerran tehdä sopimus liittymisestäsi, niin voit ottaa vastaan kaikkia Edenredin tuotteita - kortteja ja seteleitä.

Liity palveluverkostoomme

Sopimusehdot ateriapalveluille
 

Miksi palveluntarjoajat ovat liittyneet mukaan palveluverkostoon:

 • Ticket-kortit ovat suosittuja ja laajasti käytettyjä maksuvälineitä Suomessa

 • Hyväksymällä Ticket-kortin maksuvälineenä kasvatat asiakkaiden määrää ja laajennat asiakaskuntaasi

 • Kasvatat liikevaihtoasi liittymällä Edenredin palveluverkostoon

 • Saat mahdollisuuden mainostaa yritystäsi potentiaalisille asiakkaille Edenredin uutiskirjeissä

 • Kortit mahdollistavat turvallisen ja vaivattoman maksuliikenteen

 • Maksuvälineiden tilitys on helppoa ja takaisinmaksu nopeaa

 • Edenredin kumppanitiimi auttaa sinua mielellään kaikissa verkostoasioihin liittyvissä kysymyksissä
   
 • Meillä on useita aikaa sekä rahaa säästäviä palveluita verkostomme jäsenyrityksille. Kumppani-portaalista löydät kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta.

Edenredillä on myös kattavin palveluverkosto, jossa kannattaa olla mukana. Tarkastele alueesi toimijoita, jotka ovat jo liittyneet mukaan verkostoon. 

Siirry käyttökohdehakuun
 

Tärkeää tietoa palveluntarjoajille:

 • Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin kauppiaalla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia aterioita.

 • Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2018 lounasedun korttimaksun minimiveloitus on 6,50 € ja maksimiveloitus 10,40 €

 • Korttia veloitetaan aina aterian todellisen summan mukaisesti

 • Kortilla ei voi maksaa verkkokaupoissa

 

Kuinka voimme auttaa osiosta löydät palveluntarjoajille tarkoitettua tärkeää tietoa ja lomakkeita. Lue lisää.

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.