TICKET LOUNAS® - MAISTUVA JA EDULLINEN LOUNAS! 

Ticket Lounas® on Suomen laajimmin hyväksytty lounasetukortti ja paras vaihtoehto edun tarjoamiseen.  Ticket Lounas® on nykyaikainen sirukortti henkilöstöeduille. Lounaskortti on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti. Se käy yli 14 000 Edenredin verkostoon kuuluvassa lounaspaikassa maksuvälineenä. 

Lounaskorttien käyttäjät voivat maksaa lounaansa myös matkapuhelimella! Lue lisää mobiilimaksamisesta.

Ticket Lounas® on lounasetukortti, jolla tarjotaan lounasetu työntekijälle. Työnantaja tai työntekijä lataa kortille lounasetua verkossa.

Tutustu alla olevaan videoon, jossa kerrotaan Edenredin lounasedusta.


Ticket Lounas® -kortin käyttäjät nauttivat seuraavista eduista:

Koko Suomen kattava verkosto
Kortti käy yli 14 000 ruokapaikassa ympäri Suomea. Voit maksaa lounaskortilla esimerkiksi lämpimiä aterioita, salaatteja, täytettyjä leipiä sekä päivittäistavarakauppojen palvelutiskiltä annosteltavia aterioita. 


Tutustu käyttökohteisiin


Vaivaton
Lounaskortti kulkee käteväsi mukanasi lompakossa ja on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Työnantaja tai työntekijä lataa saldot suoraan kortille verkossa.

Ei rahaa hukkaan!
Kortilta veloitetaan tasan aterian summa Verohallinnon vuosittaisten ostorajojen puitteissa. Vuonna 2018 minimiveloitus lounasedulle on 6,50 € ja maksimiveloitus 10,40 €. Halutessasi voit kuitenkin maksaa alle 6,50 € lounaita, mutta kortilta veloitetaan aina väntintään 6,50 €.

Henkilökohtainen maksuväline
Ticket-kortilla maksettaessa maksu vahvistetaan allekirjoittamalla maksukuitti PIN-koodin syötön sijaan. Näin palveluntarjoajalla on mahdollisuus tarkistaa, että korttia käytetään Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. 
Tämän vuoksi myöskään korttien lähimaksuominaisuus ei tällä hetkellä ole käytössä.

Turvallinen
Jos kortti katoaa, voit sulkea kortin ja saldosi säilyy tilillä. Kortin voit sulkea asiakaspalvelussamme arkisin klo 9.00-16.00 tai ottamalla yhteyttä työnantajaasi.

Helppo saldon tarkistus ja lataus
Voit tarkistaa saldosi ja viimeiset maksutapahtumat helposti 
MyEdenred-palvelusta. Jos työnantajasi on ottanut saldolataustoiminnon käyttöön, voit myös itse ladata haluamasi kuukausittaisen lounasedun summan Ticket Lounas® -kortillesi MyEdenred-palvelussa.
 
Ticket Lounas® -kortin käyttöehdot
 Kuinka voimme auttaa osiosta löydät edunsaajille tarkoitettua tärkeää tietoa. Lue lisää.
 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.