TICKET DUO® - TUPLASTI ETUJA YHDELLÄ KORTILLA!

Ticket Duo® on kätevä kortti henkilöstöeduille. Kortti sisältää kaksi tiliä, yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Ticket Duo® on henkilökohtainen, turvallinen ja uudelleen ladattava kortti, jossa on samassa sekä lounaskortti että virikekortti. Se käy yli 14 000 lounaspaikassa ja yli 5 500 liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja.

Ticket Duo® -korttien käyttäjät voivat maksaa lounaansa sekä liikunta- ja kulttuuripalveluita myös matkapuhelimella! Lue lisää mobiilimaksamisesta.

Ticket Duo® on ainutlaatuinen kortti, jonne työnantaja tai työntekijä voi ladata henkilöstöetua. Kortissa on kätevästi sekä lounasetu että liikunta- ja kulttuurietu samassa.

Tutustu alla oleviin videoihin, joissa ensimmäisessä kerrotaan Edenredin lounasedusta ja toisessa liikunta- ja kulttuuriedusta.


Ticket Duo® -kortin käyttäjät nauttivat seuraavista eduista:

Koko Suomen kattava verkosto
Voit käyttää korttia yli 14 000 ruokapaikassa ja yli 5 500 liikunta- ja kulttuurikohteessa ympäri Suomea. Lippupalvelun ja lippupisteen tapahtumaliput voit ostaa kätevästi R-kioskeista. Huomaathan, että kortti ei käy verkkokaupoissa maksuvälineenä. Kortilla ei myöskään voi maksaa hierontaa tai messujen sisäänpääsyä. Lounasedulla voit ostaa valmisruokia ruokakauppojen palvelutiskiltä. Alkoholi, tupakka, einekset tai pakatut valmisruoat eivät puolestaan ole sallittuja.


Tutustu käyttökohteisiin


Vaivaton
Kaksi etua yhdistävä kortti kulkee käteväsi mukanasi lompakossa ja on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Työnantaja tai työntekijä lataa saldot suoraan kortille verkossa. Lounasetua ladataan yleensä kerran kuussa ja liikunta- ja kulttuurietua 1-2 kertaa vuodessa.


Helppo saldon tarkistus ja lataus
Voit tarkistaa saldosi ja viimeiset maksutapahtumat helposti 
MyEdenred-palvelusta. Jos työnantajasi on ottanut lataustoiminnon käyttöön, voit myös itse ladata haluamasi kuukausittaisen lounasedun summan Ticket Duo® -kortillesi.

Mobiilimaksuominaisuus

Jäikö kortti kotiin? Ei hätää, voit maksaa myös puhelimella. Lataa puhelimeesi maksuton MyEdenred-sovellus, sen avulla voit maksaa lounaasi sekä liikunta- ja kulttuuripalvelut kortin sijaan myös matkapuhelimella. 

Ei rahaa hukkaan!
Kortilta veloitetaan tasan aterian tai palvelun summa. Huomaathan, että Verohallinto asettaa lounasedulle vuosittaiset ostorajat. Vuonna 2017 minimiveloitus lounasedulle on 6,40 € ja maksimiveloitus 10,30 €. Halutessasi voit kuitenkin maksaa alle 6,40 € lounaita, mutta kortilta veloitetaan aina vähintään 6,40 €.


Henkilökohtainen maksuväline
Ticket-kortilla maksettaessa maksu vahvistetaan allekirjoittamalla maksukuitti PIN-koodin syötön sijaan. Näin palveluntarjoajalla on mahdollisuus tarkistaa, että korttia käytetään Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Tämän vuoksi myöskään korttien lähimaksuominaisuus ei tällä hetkellä ole käytössä. 

Turvallinen
Jos kortti katoaa, voit sulkea kortin ja saldosi säilyy tilillä. Kortin voit sulkea ottamalla yhteyttä työnantajaasi tai asiakaspalvelussamme arkisin klo 9.00-16.30.Ticket Duo® -kortin käyttöehdot
 Kuinka voimme auttaa osiosta löydät edunsaajille tarkoitettua tärkeää tietoa. Lue lisää
 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.