MOBIILIMAKSU - ENTISTÄ NOPEAMPI TAPA OTTAA VASTAAN MAKSUJA

Kaikilla Ticket Virike-, Ticket Lounas- ja Ticket Duo -asiakkaillamme on mahdollisuus maksaa etuja myös puhelimella. Mobiilimaksaminen tarkoittaa sinulle entistä joustavampaa, nopeampaa ja edullisempaa maksujen vastaanottamista. Myös palveluntarjoaja, jolla ei ole maksupäätettä, voi mobiilimaksutavan ansiosta vastaanottaa Edenredin korttiasiakkaiden maksuja.  
Edenredin mobiilimaksu ei vaadi lisälaitteita tai kassaintegraatiota, sinun tulee vain rekisteröityä Kumppani-portaaliimme voidaksesi alkaa ottaa vastaan mobiilimaksuja. Edenred mobiilimaksu ei siis vaadi maksupäätettä, kassakonetta eikä muita laitteita palveuntarjoajalta.
 
Mobiiliverkostoon liittyminen tuo sinulle myös lisää näkyvyyttä, sillä kun rekisteröidyt Kumppani-portaaliin, tulee ravintolasi nimi näkyviin Edenredin asiakkaiden mobiilisovellukseen. 

Näin mobiilimaksu toimii

  • Asiakas etsii yrityksesi sovelluksesta, syöttää maksettavan summan sekä vahvistaa maksun. 
  • Maksusta muodostuu turvaelementein varustettu kuitti, jossa näkyy mm. maksettava summa, maksajan nimi sekä ravintolan nimi.
  • Kuitissa on myös aktiivinen aikalaskuri,  joka on 15 minuuttia voimassa. Tämän kuitin asiakas näyttää kassalle ja merkitsee kuitin vielä käytetyksi.
  • Sinä syöttät summan normaalisti kassaan. Mobiilimaksut tarkistetaan Edenred Kumppani -portaalista joko reaaliajassa tai päivän päätteeksi. Tarvittaessa maksun voi myös peruuttaa suoraan portaalista.

Edenred mobiilimaksu

Mobiilimaksujen vastaanotto verkossa

Edenredin mobiilimaksuja voi nyt vastaanottaa myös verkossa. Tämä on erityisen kätevää palveluntarjoajille, joilla ei ole maksupäätettä tai esimerkiksi kassahenkilökuntaa.


Katso ohjeet 


Näin mobiilimaksu toimii MyEdenredissä


(Klikkaa kuva isommaksi)


Näin voit alkaa ottaa vastaan mobiilimaksuja

Sinun tulee vain rekisteröityä Kumppani-portaaliin, sen jälkeen voit ottaa vastaan mobiilimaksuja.

rekisteröidy

 

Jos et ole vielä Edenredin palveluntarjoajakumppani, olet tervetullut osaksi koko Suomen kattavaa verkostoa!

Tietoa Virike-edun mobiilimaksusta

Liikunta- tai kulttuuripalveluntarjoaja, rekisteröidy Kumppani-portaaliin ja olet valmis vastaanottamaan Edenredin virike-edun mobiilimaksuja! 

Virike-edun mobiilimaksun vastaanotto toimii kuten yllä esitelty lounasedun mobiilimaksu: asiakas näyttää kuitin puhelimestaan, sinä tarkistat kuitin summan ja turvaelementit sekä seuraat mobiilimaksuja portaalista joko reaaliajassa tai päivän päätteeksi. Kehitämme liikunta- ja kulttuuriedun mobiilimaksua kuitenkin edelleen ja tulevaisuudessa mobiilimaksaminen onnistuu myös etänä esimerkiksi verkkopalveluisa, niin että sinun ei tarvitse olla henkilökohtaisesti vastaanottamassa maksua.

Virike-edun mobiilimaksun pikaopas

Katso video mobiilimaksun hyödyistä lounasravintoloille


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.