MOBIILIMAKSU - UUSI MAKSUTAPA

Olethan jo kuullut, että Edenred on vienyt lounaskortin myös kännykkään? Tämä tarkoittaa ravintoloille sekä liikunta- ja kulttuuripalveluiden tarjoajille entistä nopeampia ja sujuvampia maksutapahtumia.
Edenredin mobiilimaksu ei vaadi lisälaitteita tai kassaintegraatiota, sinun tulee vain rekisteröityä Kumppani-portaaliimme voidaksesi alkaa ottaa vastaan mobiilimaksuja. Edenred mobiilimaksu ei siis vaadi maksupäätettä, kassakonetta eikä muita laitteita palveuntarjoajalta.
 
Mobiiliverkostoon liittyminen tuo ravintolallesi myös lisää näkyvyyttä, sillä kun rekisteröidyt uuteen Kumppani-portaaliin, tulee ravintolasi nimi näkyviin Edenredin asiakkaiden mobiilisovellukseen. 

Katso video mobiilimaksun hyödyistä lounasravintoloille:Näin mobiilimaksu toimii

  • Asiakas etsii ravintolasi sovelluksesta, syöttää maksettavan summan sekä vahvistaa maksun. 
  • Maksusta muodostuu turvaelementein varustettu kuitti, jossa näkyy mm. maksettava summa, maksajan nimi sekä ravintolan nimi.
  • Kuitissa on myös aktiivinen aikalaskuri,  joka on 15 minuuttia voimassa. Tämän kuitin asiakas näyttää kassalle ja merkitsee kuitin vielä käytetyksi.
  • Ravintola syöttää summan normaalisti kassaan. Mobiilimaksut tarkistetaan Edenred Kumppani -portaalista joko reaaliajassa tai päivän päätteeksi. Tarvittaessa maksun voi myös peruuttaa suoraan portaalista.

Edenred mobiilimaksu
 

Näin mobiilimaksu toimii MyEdenredissä


(Klikkaa kuva isommaksi)


Näin voit alkaa ottaa vastaan mobiilimaksuja

Sinun tulee vain rekisteröityä Kumppani-portaaliin, sen jälkeen ravintolasi voi ottaa vastaan mobiilimaksuja.

rekisteröidy

 

Jos et ole vielä Edenredin palveluntarjoajakumppani, olet tervetullut osaksi koko Suomen kattavaa verkostoa! Liity verkostoon.Tietoa Virike-edun mobiilimaksusta

Liikunta- tai kulttuuripalveluntarjoaja, rekisteröidy Kumppani-portaaliin ja olet valmis vastaanottamaan Edenredin virike-edun mobiilimaksuja! Mobiilimaksu avataan vaiheittain asiakkaillemme elokuusta lähtien.

Virike-edun mobiilimaksun vastaanotto toimii kuten yllä esitelty lounasedun mobiilimaksu: asiakas näyttää kuitin puhelimestaan, kauppias tarkistaa kuitin summan ja turvaelementit sekä seuraa mobiilimaksuja portaalista joko reealiajassa tai päivän päätteeksi. Kehitämme liikunta- ja kulttuuriedun mobiilimaksua kuitenkin edelleen ja tulevaisuudessa mobiilimaksaminen onnistuu myös etänä esimerkiksi verkkopalveluisa, niin että kauppiaan ei tarvitse olla henkilökohtaisesti vastaanottamassa maksua.

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.