MOBIILIMAKSU - vaihtoehto korttien käyttäjille

Edenredin lounaskorttien käyttäjät voivat hyödyntää matkapuhelintaan lounaiden maksamiseen. Maksuvaihtoehto on automaattisesti käytössä kaikilla MyEdenredin käyttäjillä.

Näin mobiilimaksu toimii:


Maksa lounaasi MyEdenred-sovelluksella

Lataa puhelimeesi maksuton MyEdenred-sovellus, sen avulla voit maksaa lounaasi kortin sijaan matkapuhelimella. Myös nykyinen lounaskorttisi toimii jatkossa. 

MyEdenredissä voit mobiilimaksun lisäksi 
- Etsiä lounaspaikkoja 
- Tarkista saldosi ja viimeiset maksutapahtumat 
- Tilata lisää saldoa tilillesi

Huomaathan, että nyt matkapuhelinmaksua voi käyttää vain lounaiden maksamisessa, vuoden 2017 aikana mahdollistuu myös liikunta- ja kulttuurietujen maksaminen matkapuhelimella.
 

Ota MyEdenred-sovellus käyttöösi

  • Etsi ja lataa maksuton sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla ”MyEdenred” – valitsethan Suomen MyEdenred-mobiilisovelluksen
  • Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia, tai luo uudet – samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen ja MyEdenred-verkkopalveluun


Näin se toimii

Mobiilimaksupainike ilmestyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulle. Lataa MyEdenred-sovellus omasta sovelluskaupastasi tai päivitä sovelluksen uusin versio. Etsi lounas- liikunta- tai kulttuuripaikka, jolle haluat maksun suorittaa, syötä summa, vahvista maksu ja näytä kuitti palveluntarjoajalle! Sovellus muistaa 5 suosikkipaikkaasi, joten kun käytät mobiilimaksua useammin esimerkiksi lounasruokailussa, ei maksu vaadi kuin pari klikkausta!

Näin mobiilimaksu toimii MyEdenredissä. Klikkaa kuva isommaksi.


Tulossa pian: Mobiilimaksu liikunta- ja kulttuuriedulle

Tällä hetkellä pilotoimme mobiilimaksua virike-edulle, jonka jälkeen avaamme mobiilimaksun kaikille asiakkaillemme vaiheittain.

Aluksi mobiilimaksu toimii samoin kuin lounasedun mobiilimaksu, mutta kehitämme virikemobiilimaksua edelleen niin, että maksut onnistuvat myös etänä esimerkiksi verkkokaupoissa. Tiedotamme virike-edun mobiilimaksusta tarkemmin uutiskirjeissä sekä sivuillamme ajankohtaista-osioss
a


 

 
Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.