USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Näiltä sivuilta löydät vastaukset ja ohjeet palveluntarjoajien useimmiten kysyttyihin kysymyksiin. 

Kortit, mobiili ja setelit

Miksi ja miten liityn Edenredin verkostoon? 

Edenredin tuotteet ovat käytössä lähes 300 000 käyttäjällä ympäri Suomea, kuulumalla verkostoomme saat osasi tästä ostovoimaisesta joukosta. Lisäksi tarjoamme verkostomme jäsenille monia rahanarvoisia palveluita. Liittyminen on helppoa täällä.

Mikä on liiketunnus, jota kysytään verkostosopimuksessa?

Liiketunnus on numerosarja, joka löytyy korttimaksujen vastaanottoa koskevasta Kauppiassopimuksestasi (esimerkiksi Netsin, Tellerin, Bamboran, Osuuspankin kanssa). Jos et tiedä liiketunnustasi, olethan yhteydessä tahoon, joka tilittää sinulle korttimaksut. 

Mikä on Kumppani-portaali?

Edenred Kumppani –portaali on verkostomme jäsenille kehitetty sivusto, jossa voit mm. seurata vastaanottamiasi mobiilimaksuja reaaliajassa, tarkistaa setelitilitykset, tilata noutopalvelun seteleille, päivittää yhteystietosi jne. Sivusto kehittyy koko ajan ja tuomme sinne lisää palveluita kumppaneillemme. Rekisteröityminen on helppoa täällä.

Miten teen muutoksia sopimukseen tai luottamukselliseen tietoon?

Pidäthän huolta, että yrityksenne tiedot ovat aina ajan tasalla. Kumppani-portaalissa voit muuttaa yrityksesi käyttökohdehaku-, osoite- sekä laskutustietoja. Luottamukselliset tiedot, kuten tilinumeron muutos tai yrityksen nimen muutos, tulee tehdä Sopimustietojen muutoslomakkeella.

Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se joko postitse tai sähköpostilla:

Edenred Finland Oy / Kumppanit
Elimäenkatu 15
00510 Helsinki
Sähköposti: kumppanit-fi@edenred.com

Miten Edenredin tilitykset toimivat?

Korttimaksut

Saat tilityksen ostoista nopeasti (24–48 tunnin kuluessa) pankkitilillesi aivan kuin millä tahansa debit-kortilla maksettaessa. Korttimaksujen palvelupalkkiomaksut laskutetaan sinulta erillisellä laskulla kerran kuussa.

Seteleiden tilitys noutopalvelun avulla

Seteleiden noutopalvelu hakee setelisi suoraan toimipisteestäsi! Sen lisäksi, että palvelu säästää aikaa ja rahaa, se on myös turvallinen tapa toimittaa tilityksesi. Noutopalvelun kautta lähetetyt tilitykset ovat 100 % vakuutettuja.

Tilaa noutopalvelu


Voit myös tehdä tilityksen lähettämällä setelit ja tilityslomakkeen osoitteeseen:
Edenred Finland Oy
Prepaid-asiakaspalvelu
PL 49 / 00511 Helsinki

Edenred maksaa tilitykset viiden pankkipäivän sisällä tilityksen saapumisesta Edenredille. Maksettavasta summasta on vähennetty provisio. Arkipäivinä kello 14.00 mennessä toimitetut setelit lasketaan ko. päivänä saapuneiksi. Toimitamme uusia tilityslomakkeita säännöllisesti ilman erillistä tilausta, mutta voit tilata niitä myös lisää täältä.


Miten Edenredin maksuvälineet toimivat kassalla?

Kortit

Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin sinulla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia aterioita tai palveluita.

Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2018 lounasedun korttimaksun minimiveloitus on 6,50 € ja maksimiveloitus 10,40 €. Liikunta- ja kulttuuriedulle ja työmatkaedulle ostorajoja ei ole, kortilta veloitetaan aina tasan palvelun summa.

Setelit

Lounas- ja Virikeseteleiden kääntöpuolella on tila setelinhaltijan allekirjoitukselle, sillä osa työnantajista saattaa seurata työntekijöiden seteleiden käyttöä. Käyttäjän nimi tai allekirjoitus eivät ole pakollisia, mutta sinulla on oikeus varmistaa käyttäjän henkilöllisyys, jos epäilet setelin väärinkäyttöä. Huomaathan, että setelistä ei anneta vaihtorahaa takaisin.

Mobiilimaksut

Asiakas näyttää maksettavan summan älypuhelimestaan ja todentaa maksun kassalla merkitsemällä kuitin käytetyksi. Voit tarkastaa mobiilimaksut Kumppani-portaalista joko reaaliajassa tai päivän päätteeksi. Tarvittaessa maksun voi myös peruuttaa suoraan portaalista.

Tarkista nämä seikat:

  • Maksettu summa ja yrityksesi tiedot ovat oikein
  • Aikalaskuri on aktiivinen
  • Pyydä asiakasta vielä merkitsemään kuitti käytetyksi

Miten hyödynnän Edenredin markkinointitukea? 

Tiesithän, että Edenredin kumppanina voit hyödyntää Edenredin markkinointikanavia kuten kortinhaltijoiden mobiilisovellusta ja uutiskirjettä? Otamme mielellämme vastaan etenkin tarjouksia ja etuja kortinhaltijoille. Lähetä tarjouksesi täältä.

Kuinka irtisanon sopimukseni? 

Sopimuksen irtisanominen tapahtuu irtisanomislomakkeella.

Saatte vahvistuksen irtisanomisesta käsiteltyämme pyyntönne. Sopimus päättyy sopimusehtojemme mukaisesti 30 päivän kuluttua ilmoituspäivästä. Irtisanominen koskee seteli-, kortti- ja mobiilituotteitamme.

Mahdolliset tilittämättömät setelit tulee tilittää 1 viikkoa (7 pv) ennen sopimuksen päättymispäivämäärää.


Yhteystiedot ja muita tärkeitä linkkejä

Askarruttaako vielä jokin asia? Voit aina ottaa yhteyttä suoraan Edenredin kumppanitiimiin. 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.