Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Näistä ratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti.  

VAIVATONTA TYÖSUHDE-ETUJEN HALLINNOINTIA 


Kiitos, että yrityksenne on valinnut Edenredin kumppaniksi työsuhde-etujen tarjoajana. Kattavasta tuotevalikoimasta löytyy monia eri ratkaisuja. Jos haluatte lisätietoa tuotteistamme tai laajentaa etujen tarjontaa henkilöstöllenne, niin olethan yhteyksissä Edenredin asiakaspalveluun. Mikäli jokin tuotteiden käytössä askarruttaa, vilkaisethan löytyykö apu usein kysytyistä kysymyksistä.
  

Ticket® On-the-Web
 
Ticket® On-the-Web tilaus- ja hallintatyökalun avulla hallinnoit kaikkia Ticket-kortteja samassa paikassa. Tilaat kortteja työntekijöille ja saldoa korteille sekä tulostat erilaisia raportteja. 
Lue lisää

 
Muutokset sopimukseen 

Ilmoitathan kaikista yrityksenne yhteystietoja tai vastuuhenkilöitä koskevista muutoksista välittömästi Edenredille. Muutokset ilmoitetaan Sopimustietojen muutoslomakkeella


Irtisano sopimus 

Voit halutessasi irtisanoa sopimuksesi Edenred Finlandin kanssa
ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluun. Suosittelemme ennen sopimuksen irtisanomista tarkistamaan löytyisikö tuotevalikoimastamme jokin sopivampi vaihtoehto yrityksenne tarpeisiin. Edenredin asiakaspalvelu auttaa mielellään sinua kartoittamaan vaihtoehtoisia ratkaisuja. 

 


 

Tilaa seteleitä - Lounasseteli™ ja Virikeseteli®

Lounasseteleillä työntekijäsi voivat maksaa työaikaisen ruokailunsa ja Virikeseteleillä nauttia liikunnasta ja kulttuurista vapaa-ajalla. Edenredin maksuvälineet käyvät yli 14 000 ruokapaikassa ja 6000 liikunta- ja kulttuurikohteessa. Tilaa lounasseteleitä ja virikeseteleitä.

Setelivalikoima 
Virikeseteleitä on kahta arvoa, voit valita joko 5 € tai 10 € seteleitä.

Tilaa seteleitä

 


Yhteystietoja

Askarruttaako vielä jokin asia kortteihin ja seteleihin liittyen? Voit aina ottaa suoraan yhteyttä Edenredin yritystiimiin, josta saat apua kaikissa työsuhde-etuihin liittyvissä asioissa – Etujen valinnassa ja tuotteiden tilaamisessa.

Ota yhteyttä


 

Tärkeitä linkkejä ja materiaalia työnantajalle 

  1. Siirry Ticket® On-the-Web palveluun
  2. Ota henkilöstöetukortit käyttöön yrityksessänne
  3. Tilaa lounasseteleitä ja virikeseteleitä
  4. Tutustu Lounasseteli™ hinnastoon ja tilaamiseen
  5. Tutustu Virikeseteli® hinnastoon ja tilaamiseen
  6. Tutustu Työpäiväkalenteriin
  7. Lähetä selvityspyyntö - setelilähetys
  8. Sopimustietojen muutoslomake
  9. Lounas- ja Virikeseteli-palvelun yleiset ehdot
 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.