Edenredin tehokkaista työsuhde-etujen maksuratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat, joita on jo yli 20 000. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat Ticket-kortit, Lounasseteli™ ja Virikeseteli®. Yli 300 000 työntekijää Suomessa käyttävät maksuvälineitämme.

KASVATA LIIKEVAIHTOASI! 

Markkinointituki

Tiesithän, että Edenredin kumppanina voit hyödyntää Edenredin markkinointikanavia kuten kortinhaltijoiden mobiilisovellusta ja uutiskirjettä? Otamme mielellämme vastaan etenkin tarjouksia ja etuja Ticket-kortinhaltijoille.

Lähetä tarjouksesi

 

Rekisteröidy Kumppani-portaaliin

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Kumppani-portaaliin, tee se nyt! Palvelusta löydät kaikki tarvitsemasi toiminnot samasta osoitteesta nopeasti ja helposti. Portaalissa voit esimerkiksi

  • Seurata mobiilimaksuja joko reaaliajassa tai päivän päätteeksi
  • Tarkastella viimeisimpiä setelitilityksiä
  • Tilata lounas- tai virikeseteleille aikaa ja rahaa säästävän noutopalvelun
  • Päivittää yhteystietosi, jotta nykyiset ja uudet asiakkaat löytävät sinut Edenredin mobiilisovelluksesta ja verkkosivuilta
Palvelua tullaan kehittämään jatkuvasti lisäämällä toimintoja vaiheittain. Tiedotamme uusista ominaisuuksista portaalissa. 

Jotta voit alkaa vastaanottaa mobiilimaksuja, tulee sinun rekisteröityä Kumppani -portaaliin. Olethan siis valmis, kun ensimmäiset Edenredin mobiilimaksajat tulevat lounastamaan ravintolaasi ja rekisteröidy heti!

Rekisteröidy Kumppani-portaaliin

 


 

Yksinkertaiset tilitysmenetelmät

Korttimaksut

Saat tilityksen ostoista nopeasti (24–48 tunnin kuluessa) pankkitilillesi aivan kuin millä tahansa debit-kortilla maksettaessa. Ticket-korttimaksujen palvelupalkkiomaksut laskutetaan sinulta erillisellä laskulla kerran kuussa.


Seteleiden tilitys noutopalvelun avulla

Seteleiden noutopalvelu hakee setelisi suoraan toimipisteestäsi! Sen lisäksi, että palvelu säästää aikaa ja rahaa, se on myös turvallinen tapa toimittaa tilityksesi. Noutopalvelun kautta lähetetyt tilitykset ovat 100 % vakuutettuja.

Tilaa noutopalvelu
 

Voit myös tehdä tilityksen lähettämällä setelit ja tilityslomakkeen osoitteeseen:

Edenred Finland Oy
Prepaid-asiakaspalvelu
PL 49 / 00511 Helsinki

 

Edenred hoitaa tilitykset viiden pankkipäivän sisällä tilityksen saapumisesta Edenredille. Maksettavasta summasta on vähennetty provisio. Arkipäivinä kello 14.00 mennessä toimitetut setelit lasketaan ko. päivänä saapuneiksi. Toimitamme uusia tilityslomakkeita säännöllisesti ilman erillistä tilausta, mutta voit tilata niitä myös lisää täältä. 

Edenredin maksuvälineiden vastaanotto


Kortit

Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijasta. Näin sinulla on mahdollisuus tarkistaa, että kortilla maksetaan veroedun piiriin kuuluvia aterioita tai palveluita.

Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2017 lounasedun korttimaksun minimiveloitus on 6,40 € ja maksimiveloitus 10,30 €. Liikunta- ja kulttuuriedulle ja työmatkaedulle ostorajoja ei ole, kortilta veloitetaan aina tasan palvelun summa.


Setelit

Lounas- ja Virikeseteleiden kääntöpuolella on tila setelinhaltijan allekirjoitukselle, sillä osa työnantajista saattaa seurata työntekijöiden seteleiden käyttöä. Käyttäjän nimi tai allekirjoitus eivät ole pakollisia, mutta sinulla on oikeus varmistaa käyttäjän henkilöllisyys, jos epäilet setelin väärinkäyttöä. Huomaathan, että setelistä ei anneta vaihtorahaa takaisin.


Mobiilimaksut

Asiakas näyttää maksettavan summan älypuhelimestaan ja todentaa maksun kassalla merkitsemällä kuitin käytetyksi. Voit tarkastaa mobiilimaksut Kumppani-portaalista joko reaaliajassa tai päivän päätteeksi. Tarvittaessa maksun voi myös peruuttaa suoraan portaalista.

Edenred mobiilimaksuMuutokset sopimukseen

Pidäthän huolta, että yrityksenne tiedot ovat aina ajan tasalla. Kumppani-portaalissa voit muuttaa yrityksesi käyttökohdehaku-, osoite- sekä laskutustietoja. Luottamukselliset tiedot, kuten tilinumeron muutos tai yrityksen nimen muutos, tulee tehdä Sopimustietojen muutoslomakkeella.

Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se joko postitse tai sähköpostilla:

Edenred Finland Oy / Kumppanit
Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Sähköposti: kumppanit-fi@edenred.com


Sopimuksen irtisanominen Edenred Finlandin kanssa tapahtuu ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluun. 

Hinnastot

Vuoden 2017 hinnastot ateria- ja virikepalveluille:Seteliturvallisuus

Lounasseteli™ ja Virikesteli® ovat laajasti käytettyjä ja käteviä maksuvälineitä. Tästä syystä onkin hyvä muistaa muutamia setelillä maksamiseen liittyviä turvallisuusseikkoja. 

Seteliturvallisuusohjeet
Yhteystietoja

Askarruttaako vielä jokin asia? Voit aina ottaa yhteyttä suoraan Edenredin kumppanitiimiin.  

Tärkeitä linkkejä ja materiaalia palveluntarjoajalle

 

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from MasterCard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.