Jätä kotikutoiset henkilöstön virkistystoimenpiteet ja nosta työhyvinvointia taatusti suositummalla tavalla, nimittäin lounas- ja liikuntaeduilla! Kun tarjoat edun Edenredin kautta voit valita joko kortin, mobiilin tai setelin. Kaikki korttiasiakkaamme saavat mobiilimaksun kaupan päälle.

Työvirettä liikunta- ja kulttuuriedulla

Henkilöstöliikunnan tukemisella on monenlaisia positiivisia vaikutuksia, kuten työntekijöiden työkyvyn ja -vireen ylläpitäminen sekä henkilöstön yleisen terveydentilan edistäminen. Liikuntaedun tarjoaminen työntekijöille onkin lisääntynyt merkittävästi viimeisen kymmenen vuoden aikana. Jopa 87 % yrityksistä tarjoaa henkilöstölleen liikuntaetua tavalla tai toisella.

Edenredin virike-etu sisältää sekä liikunta- että kulttuuriedun. Halutessa edun voi rajata vain liikuntaan, mutta monipuolisuuden vuoksi suosittelemme kuitenkin molempien etujen tarjoamista, jolloin otat tasapuolisesti huomioon työntekijöiden erilaiset kiinnostuksen kohteet.

Lounasetu tukee palautumista jo työpäivän aikanaTyöhyvinvointia tutkiva ryhmä Tampereen yliopistosta on osoittanut, että lounastauko piristää ja palauttaa – varsinkin kun tauko on riittävän pitkä ja sopivasti ajatukset työstä irrottava. Tutkimus toteaa, että lounastauon pitäminen ja sen viettäminen mahdollisuuksien mukaan työpaikan ulkopuolella vaikuttavat jaksamiseen ja työtehoon.

Tutkijoiden tekemissä haastatteluissa paljastui, että lounastauon vaikutus näkyi vielä vuodenkin päästä. Salakavalasti hiipivä työuupumus ei pääse yllättämään niin helposti, kun työntekijät pitävät kiinni lounastauoistaan.

Monille se tarjoaa myös sosiaalisen virkistäytymishetken. Yhteiset lounashetket ovat oiva hetki tutustua paremmin työkavereihin ja parantaa tätä kautta työilmapiiriä.

Muista myös, että edut ovat verotuettuja ja näin ollen työnantajalle edullinen tapa panostaa hyvinvointiin!

Tarjoa edut henkilöstölle Ticket Duo® -kortilla

Ticket Duo® on yhdistelmäkortti, jolle voi ladata lounasetua tai liikunta- ja kulttuurietua tai molempia! Yhdistelmäkortti kannattaa valita, vaikka yrityksesi ottaisi aluksi käyttöön vain toisen eduista. Et maksa käyttämättömästä edusta mitään ja voit ottaa toisen edun myöhemmin käyttöön ilman kortinvaihtoa.

Tarjous! Kun teet Ticket Duo® tai Ticket Lounas® -sopimuksen verkossa, saat lounasedun loppuvuoden latauspalkkiot veloituksetta (norm. 2,5%).

Lisäksi verkosta tilattuna Ticket Duo® -korttien käyttöönotto -25%.


Lue lisää Duo-kortista

Haluatko tarjota edun perinteisillä seteleillä kortin sijaan? Lue lisää lounasseteleistä tai liikunta- ja kulttuuriseteleistä.
Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.