Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Näistä ratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti.

VAIVATONTA TYÖSUHDE-ETUJEN KÄYTTÄMISTÄ

Edenredin korteilla ja seteleillä hyödynnät työsuhde-etuasi vaivattomasti. Edenredin lounas-, liikunta- ja kulttuuripaikkaverkosto kattaa koko Suomen, joten löydät varmasti sinulle sopivan lounaskohteen sekä liikunta- ja kulttuuripaikan. 
 

MyEdenred-palvelusta näet mm. saldosi 
MyEdenred on kortinhaltijoiden verkkopalvelu, jossa voit esimerkiksi seurata korttisi saldoa, päivittää yhteytietojasi sekä katsoa maksuhistoriaasi. MyEdenredistä on myös kätevä sovellus, lataa se sovelluskaupastasi!  
Lue lisää

MyEdenrediin

         
Usein kysytyt kysymykset
          Jos sinulla on kysyttävää etujen käyttöön liittyen, tarkistathan löytyykö
vastaus usein kysytyistä kysymyksistä.

usein kysytyt kysymykset


Käyttökohdehaku
Liikunta- ja kulttuurietua voit käyttää 6000 kohteessa ja lounasetua yli 14 000 ruokapaikassa. Käyttökohteet löydät helposti hakukoneen kautta. 

käyttökohdehakuun


Tauon paikka

Tauon paikka -sivustolta löydät ajankohtaisia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin liittyviä artikkeleja sekä herkullisia juttuja lounaspaikoista. Käy kurkkaamassa!

tauon paikkaan


Asiakaspalvelu 

Edenredin asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa työsuhde-etuihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä Asiakaspalveluun

 


 

Tärkeitä linkkejä ja materiaalia edunsaajalle

  1. Aktivoi kortti & Rekisteröidy MyEdenred-palveluun

  2. MyEdenred-palveluun

  3. Kortinhaltijan oppaaseen


 


Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.