Stressittömämpää joulua

Joulu on ihanaa yhdessäolon, herkuttelun ja levon aikaa.


Ennen aattoa mieli saattaa olla kuitenkin kaikkea muuta kuin rentoutunut; viimeiset lahjat ovat vielä ostamatta, olisi vielä valtava määrä jouluruokia valmistamatta ja joulusiivouskin on pahasti kesken. Vaikka joulustressiä yrittäisi miten paljon joka vuosi välttää ennakoimalla, saattaa se kuitenkin yllättää ihan viime hetkellä.
 
Pitäisikö silloin kuitenkin pysähtyä miettimään; mitkä ovat itselle ne tärkeimmät asiat jouluna?
 
Onko se täydellisen näköinen ja makuinen joulu, jolla on kuitenkin ollut hintana stressaantunut mieli, joka ei meinaa joulupöydässäkään rauhoittua? Vai voisiko sitä tänä jouluna tavoitella hieman vähemmän täydellisyyttä ja panostaa rauhoittumisen tunteeseen ja läsnäoloon läheisten kanssa? 
 
Kokosimme vielä muutaman vinkin asioista, jotka toivottavasti auttavat sinuakin viettämään mahdollisimman rentouttavan joulunajan:

  • Pidä taukoja ja rentoudu jouluvalmistelujen ohessa. Istahda juomaan lasillinen glögiä ja kuuntele muutama joululaulu. Pirteämpänä jaksat taas paremmin touhuta jouluaskareita.
  • Panosta niihin asioihin mitkä ovat sinulle tärkeitä ja tuovat joulutunnelman. Jätä tekemättä ne asiat, joilla ei ole merkitystä. Keskity siihen, miksi joulua vietät ja mikä saa sinut onnelliseksi. Mieti, millaisia arvoja haluat joulussa painottaa? Kiirettä, kaupallisuutta ja panikointia? Vai rauhaa, joulumieltä ja antamisen iloa?
  • Kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Joulu on kaunis ja lämpöinen juhla, rauhaa ja hyvää tahtoa tulvillaan. Nautitaan siitä!
  • Nauti tärkeimmästä. Perheestä ja yhteisestä ajasta. Lapsille kiillotettu koti ja kymmenen eri ruokalajia ei ole tärkeintä. Heille tärkeintä on, että vanhemmilla on mahdollisimman paljon aikaa olla heidän kanssaan. 

Edenred Finland kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein rentouttavaa ja maukasta joulunaikaa!

Sähköposti

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.