Setelipalveluumme ollaan erittäin tyytyväisiä

Yritysasiakkaamme kertovat mielipiteensä setelipalvelusta.

Yli 90 % pitää setelitilausta verkosta vaivattomana ja lähes 90 % on tyytyväisiä seteleiden toimitusnopeuteen ja toimituksen laatuun

Kysyimme tammikuussa 2 000:lta asiakkaaltamme, mitä mieltä he ovat lounas- ja virikesetelien tilauslomakkeesta sekä uudesta toimitustavasta. Iloksemme saimme erittäin positiivista ja avointa palautetta, sillä kyselyyn vastanneista (n=424) 92 % eli 393 yritystä antoi tilauslomakkeelle arvosanan hyvä, kiitettävä tai erinomainen. Setelitilauksen toimitusnopeus ja sujuvuus sai puolestaan hyvän, kiitettävän tai erinomaisen arvosanan 86 %:lta vastanneista (366 kpl). Suosituin seteleiden tilaussykli on 3-4 kertaa vuodessa.
Uusi toimitusvaihtoehto miellyttää asiakkaitamme

Mahdollisuus valita toimitus suoraan toimistolle on asiakkaiden mukaan ”todella hyvä ja työtä helpottava asia, erinomainen ja mahtava uutuus”.

Olemme kiitollisia saamastamme palautteesta, ja se rohkaisee meitä kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. 

Henkilöstöedut lisäävät työhyvinvointia

Haluatko lisätä työntekijöidesi työhyvinvointia tarjoamalla heille suosittuja lounasseteleitä tai liikunta-ja kulttuuriseteleitä? Jos et vielä ole asiakkaamme, rekisteröidy täällä.Sähköposti

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.