Digitaalisten palvelujen kehitys jatkuu

Kehitystyöt etenevät - uusi tilaustyökalu tulossa!

Kehitämme jatkuvasti palvelujamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme nykyaikaiset työkalut ja vaivattoman digitaalisen asiakaskokemuksen.

Olemme panostaneet työnantajien digitaalisiin palveluihin ja tällä hetkellä kehitämme asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta täysin uutta ja nykyaikaista järjestelmää, joka tulee korvaamaan Ticket® On the Web –tilaustyökalun. Uudella Työnantaja-sivustolla voi esimerkiksi hallinnoida sekä kortti- että setelitilauksia. Kehitystyöt etenevät vauhdilla ja uusi järjestelmä otetaan käyttöön asteittain vuoden 2018 aikana.

Vuoden sisällä olemme myös tuoneet uudet maksuttomat verkkopalvelut kortinkäyttäjille ja palveluntarjoajille. Näiden maksuttomien järjestelmien tavoitteena on tarjota kaikki palvelut helposti yhdestä paikasta.

MyEdenred on helppo ja turvallinen sovellus kortinkäyttäjille. Sovelluksella pystyy mm. seuraamaan ostohistoriaa sekä maksamaan lounaita älypuhelimella korttimaksun sijaan. Tällä hetkellä pilotoimme myös liikunta- ja kulttuuriedun käyttöä mobiilisti, tämä avataan kaikille käyttäjille pian.
Edenred Kumppani -portaalin tehtävänä on puolestaan tukea palveluntarjoajien arkea. Portaalissa pystyy esimerkiksi seuraamaan mobiilimaksuja reaaliaikaisesti ja ylläpitämään yritystietoja sekä hoitamaan setelitilityksiä ja tilaamaan arvosetelitilitysten noudon.

Näiden Edenredin kehitysprojektien myötä voimme tarjota kaikille asiakasryhmillemme entistä paremmat digitaaliset palvelut. Tiedotamme säännöllisesti kehitystöiden etenemisestä ja tulemme kysymään myös tulevaisuudessa kaikilta asiakkailtamme palautetta ja kehitysideoita. 


Sähköposti

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.