Apple Pay Ticket Duo -asiakkaille

Toimme asiakkaillemme Apple Payn, joka mahdollistaa helpon, turvallisen ja nopean mobiilimaksamisen Suomessa.

Edenredin yli 100 000 asiakasta, jotka käyttävät Ticket Duo lounas-, liikunta- ja kulttuurietukorttia voivat nyt maksaa Apple Paylla paikoissa, joissa Ticket Duo on hyväksytty ja joissa on lähimaksumahdollisuus. Edenredin maksuvälineitä on käytössä yli 21 000 ravintolassa sekä liikunta- ja kulttuuripaikassa.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn käytön ytimessä. Kun asiakas maksaa Apple Paylla, korttinumero ei tallennu laitteelle eikä Applen palvelimille. Apple Pay käyttää jokaiseen ostokseen laitekohtaista numeroa ja uniikkia maksutapahtumakoodia.

”Apple Pay tarjoaa asiakkaillemme uuden nopean ja helppokäyttöisen maksutavan. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat myös Edenredin maksuvälineiden keskiössä. Apple Pay vahvistaa Edenredin asemaa Suomen johtavana työsuhde-eturatkaisujen tarjoajana.” toteaa Edenred Finlandin toimitusjohtaja Leena Hellfors.

Apple Pay on helppo ottaa käyttöön ja käyttäjät saavat palkintoja ja etuja, joita pankki- ja luottokorttiyhtiöt tarjoavat. Kaupoissa Apple Pay toimii iPhone SEllä, iPhone 6sta eteenpäin sekä Apple Watchilla. Maksu vahvistetaan joko sormenjäljellä tai kasvojentunnistustoiminnolla.  

Lisätietoja Apple Paysta saat osoitteessa:  https://www.apple.com/fi/apple-pay/
 

Sähköposti

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred-kortti/Ticket Duo®, Ticket Virike®/Ticket Mind&Body® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.