Oletteko jo budjetoineet henkilöstöedut ensi vuodelle?

Eduilla on suuri vaikutus työnantajamielikuvaan.
Lounas- ja virike-edun tarjoaminen henkilöstölle on yritykselle helppo tapa satsata työnantajamielikuvaan. Tänä vuonna teettämämme tutkimuksen mukaan molempien etujen vaikutus työnantajamielikuvaan on merkittävä. 


Työnantajamielikuvan lisäksi henkilöstön liikkumisen ja virkistäytymisen tukeminen johtaa paremmin voivaan henkilöstöön ja voi auttaa myös sairauspoissaolojen kitkemisessä. Sairauspoissaoloista ja työkyvyttömyydestä johtuva tekemätön työ maksoi vuonna 2016 yrityksille n. 4,3 miljardia euroa ja kunnille arviolta miljardi euroa (lähde: Tekemättömän työn vuosikatsaus 2016 –tutkimus). Tutkimuksen mukaan tärkeä osatekijä sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyden vähentämiseksi työpaikoilla on huomion kiinnittäminen työhyvinvointiin.

Edenredin virike-etu sisältää sekä liikunta- ja kulttuuriedun ja ottaa näin ollen tasapuolisesti työntekijöiden erilaiset kiinnostuksen kohteet huomioon. Mikä parasta, virike-etu on verotuettua aina 400 euroon asti vuodessa per työntekijä ja jos saldoa jää työntekijältä yli, palautetaan käyttämätön saldo yrityksen vapaaseen käyttöön. 

Asiakkaamme Moment Group on parantanut lounas- ja liikuntaedun avulla henkilöstönsä työhyvinvointia. He ovat erityisen tyytyväisiä Edenredin etujen käyttöpaikkamäärään sekä etujen hallinnointiprosessin helppouteen.

Mikäli yrityksessänne ei ole vielä käytössä lounas- sekä liikunta- ja kulttuurietua, jätä yhteydenottopyyntö. Kerromme mielellämme lisää! 

Share this post
  

Email

Contact Us (09) 7594 2848 (lnf/mcf)
Mon-Fri at 9.00 am to 4.00 pm

Edenred Finland Oy Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

Ticket Lounas®/ Ticket Restaurant®, Edenred card/Ticket Duo®, Ticket Mind&Body®/Ticket Virike® and Ticket Transport® cards are issued by PrePay Technologies Ltd, a member of Edenred Group, under license from Mastercard International Incorporated. The cards are valid only in Finland within the network of merchants accepting the cards. Card programmes are managed by Edenred Finland Oy. Mastercard is a registered trademark of Mastercard International Incorporated.

We use cookies to serve you better. If you continue we assume that you consent to receive all cookies on all our websites. More information.